28.01.2010. / 14:43

Autor: Andrea Belin

Jolie i Pitt bojkotirat će ovogodišnju dodjelu Oscara

Na ovoj prestižnoj manifestaciji par se neće pojaviti zbog poslovnih obaveza. Glumica će u to vrijeme biti u Europi na snimanju filma "The Tourist" u kojem glumi i Johnny Depp, a i Brad će se zajedno s njihovo šestero djece uputiti prema starom kontinentu

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittNajpoznatiji hollywoodski par koji posljednjih dana puni sve svjetske tabloide neće prisustvovati ovogodišnjoj dojdeli Oscara.

Kako pišu američki mediji, na ovoj prestižnoj manifestaciji par se neće pojaviti zbog poslovnih obaveza. Angelina će u to vrijeme biti u Europi na snimanju filma "The Tourist" u kojem glumi i Johnny Depp, a i Brad će se zajedno s njihovo šestero djece uputiti prema starom kontinentu.

Iz toga se može zaključiti da njihova veza nije u krizi. Svojedobno se šuškalo kako će Angelina otputovati u Europu kako bi bila što dalje od Brada, a sada je više nego očito da je tamo morala otići zbog posla.

No, bez obzira što stvari među njima savršeno funkcioniraju, Bradova obitelj još uvijek ne može prežaliti njegov brak s glumicom Jennifer Aniston. Njegov brat, Doug navodno je izjavio kako je Angelina neuoritčna žena koja je upropastila Bradov prvi brak, a budući da glumi agresivne i naoružane žene, prema njegovom mišljenju, od nje se ništa drugo ne može ni očekivati.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika