28.01.2010. / 14:47

Autor: Andrea Belin

Jasmina Hdagha i Billy Zane uskoro dolaze u Hrvatsku

S obzirom da su božićne i novogodišnje blagdane proveli kod njegove obitelji u Chicagu, manekenka je priznala da njezinu rodnu zemlju najvjerojatnije posjetiti već ovo ljeto

Jasmina Hdagha i Billy ZaneJasmina Hdagha i Billy ZaneHrvatska manekenka i glumica koja svoju karijeru već neko vrijeme gradi u Americi, Jasmina Hdagha, već neko vrijeme ljubi hollywoodskog glumca, Billyja Zanea, javnosti najpoznatijeg po ulozi Caledona Hockleya u filmu "Titanic".

Kako je za magazin "Gloriju" otkrila sama glumica, par će ovo ljeto provesti u Hrvatskoj, a osim toga Jasmine je priznala kako neko vrijeme uopće nije znala da je u vezi s poznatom hollywoodskom zvijezdom.

Naime, par se upoznao u srpnju prošle godine na zabavi P. Diddyja. Manekenka je tamo radila kao hostesa, a Billy je bio jedan od uzvanika koji ju je gnjavio sve dok mu nije dala svoj broj telefona.

Nazvao ju je već drugi dan, a nakon dva izlaska shvatila je da je uistinu zabavan i drag muškarac.

Da izlazi s poznatim glumcem shvatila je tek nakon tri tjedna kada su ih tijekom šetnje napali paparazzi.

Božićne i novogodišnje praznike par je proveo kod njegove obitelji u Chicagu.

Vezane vijesti

Foto: Candice Swanepoel

Foto: Candice Swanepoel

'Anđelica' Candice Swanepoel pozirala je u seksi photoshootingu za Victoria's Secret. Poznata južnoafrička manekenka u dosadašnjoj karijeri je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika