29.01.2010. / 12:13

Autor: Andrea Belin

Ronnie Wood s novom djevojkom zaigrao partiju pola

Glazbenik se pojavio s novom djevojkom još prošli vikend u Londonu, a u četvrtak su viđeni kako napuštaju polo klub koji se također nalazi u ovoj britanskoj metropoli

Ronnie Wood i tajanstvena djevojka; Foto: Daily MailRonnie Wood i tajanstvena djevojka; Foto: Daily MailVeć neko vrijeme se šuška u medijima da slavni gitarist Rolling Stonesa, šezdesetdvogodišnji Ronnie Wood ima novu djevojku, a čini se da su se, doduše kao i u većini slučajeva, kuloarke priče opet pokazale točnima.

Kako piše "Daily Mail" glazbenik se s novom djevojkom pojavio još prošli vikend u Londonu, a u četvrtak su viđeni kako napuštaju polo klub koji se također nalazi u ovoj britanskoj metropoli.

Ronnie je nosio veliku smeđu torbu dok je tajanstvena djevojka bila zatrpana opremom. Detalj koji paparazzima nije promakao su popularne Uggsice koje su oboje imali na nogama.

Inače, Ronnie je prije otprilike dva mjeseca prekinuo vezu s mladom Ruskinjom Ekaterinom Ivanovom.

Odmah nakon prekida svi su posumnjali da će se slavni gitarist vratiti svojoj bivšoj supruzi Jo, međutim Ronnie se očigledno odlučio zabaviti s mlađim djevojkama jer na fotografijama se vidi da ni njegova nova partnerica nije puno starije od Ekaterine.

Vezane vijesti

Ronnie Wood ostavio 32 godine mlađu djevojku

Ronnie Wood ostavio 32 godine mlađu djevojku

'Ja sam poput Picassa koji je naslikao ljestve nakon što je ostavio ljubavnicu na dnu poslije svađe', zaključio je 64-godišnji glazbenik Ronnie Wood… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika