29.01.2010. / 13:04

Autor: Andrea Belin

Angelina Jolie i Brad Pitt potpisali predbračni ugovor

Poznati hollywoodski par razgovarao je s odvjetnikom o podjeli zajedničke imovine i skrbništvu nad njihovo šestero djece, a potpisali su i dokument kojim će se regulirati njihov odnos ukoliko odluče prekinuti vezu

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittIako se vijest da se Angelina Jolie i Brad Pitt rastaju pokazala netočnom, istina je da su nedavno posjetili jedan odvjetnički ured u Los Angelesu.

Naime, nevjenčani supružnici razgovarali su s odvjetnikom o podjeli zajedničke imovine i skrbništvu nad njihovo šestero djece, a osim toga potpisali su jednu vrstu predbračnog ugovora kojim će se regulirati njihov odnos ukoliko odluče prekinuti vezu.

Kada su svojedobno izjavili da se neće pojaviti na ovogodišnjoj dodjeli Oscara opet su počela nagađanja o njihovom prekidu, međutim ovoj prestižnoj manifestaciji par se neće pojaviti zbog poslovnih obaveza.

Angelina će u to vrijeme biti u Europi na snimanju filma "The Tourist" u kojem glumi i Johnny Depp, a i Brad će se zajedno s njihovo šestero djece uputiti prema starom kontinentu.

Da je par još uvijek zajedno potvrdio je ovih dana i Angelinin otac Jon Voight.

Vezane vijesti

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

"Petorka" uskoro raskida vladajuću koaliciju u BiH?

Pet od šest političkih stranaka koje čine vladajuću koaliciju u Bosni i Hercegovini priprema se pokrenuti mjere kojima bi Stranku demokratske akcije… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 29.01.10. 14:35

Jako vazno,nemamo drugog poisla nego razmisljati hoce li se rastati ili ne !


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika