30.01.2010. / 11:08

Autor: Andrea Belin

Jo Wood: Ekaterina Ivanova se već nekoliko puta pokušala ubiti

Bivša supruga slavnog gitarista otkrila je neke prljave detalje iz njegovog privatnog života. Između ostalog je progovorila o njegovoj, trenutačno bivšoj djevojci zbog koje ju je svojedobno i napustio

Ronnie Wood i Ekaterina Ivanova u vrijeme ljubaviRonnie Wood i Ekaterina Ivanova u vrijeme ljubaviJo Wood, bivša supruga slavnog gitarista Rolling Stonesa, Ronnieja Wooda odlučila je otkriti neke detalje o svom samačkom životu, međutim progovorila je i o Ekaterini Ivanovoj, Ruskinji s kojom je Ronnie unazad dva mjeseca bio u vezi.

„U trenucima kada me suprug prevario osjećala sam se jako loše i naglo sam smršavila nekoliko kilograma. Mislila sam da je sve ovo ružan san, no nije bio", rekla je Jo i dodala da je dugo vremena samo plakala. Tvrdi da je trenutačno u najsretnijem razdoblju u svom životu.

Za razliku od Ronnieja, ona je svjesna da glazbenik ima problema s alkoholom. Tvrdi da mu je nekoliko puta pokušavala pomoći, međutim svi njezini podhvati pokazali su se bezuspješnima.

Unatoč svemu, o Ekaterini nema loše mišljenje. Otkrila je kako je mlada djevojka već nekoliko puta pokušala ubiti. Zašto si je željela oduzeti život, nije poznato ni Jo, zna samo da je to pokušavala Woodovom kravatom.

„To nije ništa novo, Katia je pokušala samoubojstvo tako što se pokušala objesiti Ronnijevom kravatom, no pukla je", kazala je Jo i dodala kako je Ronnie uvijek negirao izlete izvan bračne postelje, međutim kada je pronašla neke poruke u njegovom mobitelu, Jo nije dugo trebalo da shvati da u njegovom životu postoji nekoliko žena.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika