01.02.2010. / 10:03

Autor: Andrea Belin

Marija Cvitanović i Igor Štimac u ljubavnoj vezi?

Da se u njezinom životu pojavio novi muškarac dalo se naslutiti tijekom jednog koncerta u zagrebačkoj Areni kada je modna stilistica gotovo cijelu večer provela na mobitelu. Ubrzo nakon toga Štimac i supruga Igora Cvitanovića viđeni su zajedno u narodnjačkom klubu Fontana

Marija CvitanovićMarija CvitanovićIako su još uvijek u braku, čini se da situacija između Marije i Igora Cvitanovića nije baš najbolja. Kako prenosi magazin Exkluziv, modna stilistica se već neko vrijeme potajno viđa s Igorom Štimcem.

Da se u njezinom životu pojavio novi muškarac dalo se naslutiti tijekom jednog koncerta u zagrebačkoj Areni kada je Marija gotovo cijelu večer provela na mobitelu.

Ubrzo nakon toga Štimac i supruga Igora Cvitanovića su viđeni zajedno u narodnjačkom klubu Fontana što je bilo više nego dovoljno da se posumnja da je njihov odnos puno više od prijateljstva.

Inače, Štimac se još prošle godine odlučio rastati od svoje supruge Suzane, a negdje u to isto vrijeme Mariju se povezivalo s producentom Romanom Majetićem.

Otkako je došao u Zagreb, Štimac je očigledno zanimljiv pripadnicama nježnijeg spola, a vrijeme će pokazati je li i Marija zaista pala na njegov šarm.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika