01.02.2010. / 11:52

Autor: Anđelka Subašić

Astroprognoza za veljaču: Novi razorni potresi i značajan porast cijena nafte

Poznata business astrologinja Anđelka Subašić najavljuje mjesec koji će biti poput crno bijele slike, no upozorava i na smrt umjetnice te zrakoplovne nesreće

Anđelka SubašićAnđelka SubašićProtekli mjesec imali smo dosta uzbuđenja i nikome nije bilo dosadno. No u usporedbi sa siječnjom, veljača će biti dinamičniji mjesec. Svakodnevno će se nizati informacije iz cijelog svijeta ali najviše će nam plijeniti pozornost naše domaće i iz susjednih nam zemalja.

U prvoj polovici mjeseca (negdje oko 7 ili 8.siječnja) svijet će napustiti poznata umjetnica.

Planete se razmještaju tako da tvore jednu očiglednu osovinu polariteta. Simbolički je to ''crno-bijela'' slika. Na sjevernoj polutki hladnoće će zadavati glavobolje svima koji putuju, koji rade na otvorenome i koji se brinu o energiji (struja, plin, nafta i sl). Provodnici će se kvariti, pucati i često će kvarovi uzrokovati probleme i panike. Promet je apsolutno nesiguran jer će se dnevno prilike na cestama mijenjati.

Na južnoj poluci biti će požara.

Sredinom mjeseca (13-17.02.) cijeli stelijum planeta nalaziti će se oko 326 stupnja ekliptike uključujući i Mlađak (14.02. u 04.30 sati po našem vremenu). Tada će biti izuzetno hladno. Mogući su novi razorni potresi (uključujući i tsunami), veliki lančani sudari, padovi zrakoplova. Zbog velikog naboja u zraku kriminal će biti izuzetno aktivan (pucnjave i ubojstva na javnim mjestima gdje se okupljaju ljudi.
Cijena nafte značajnije će porasti polovicom veljače. Na burzama će biti blago rečeno vrlo stresno.

Valentinovo će se masovno proslavljati, a najupečatljivije okupljanje biti će od strane homoseksualaca. Možda se otkrije još jedan slavni ljubavni par.

Na našoj političkoj sceni biti će živo. Nastavljaju se ''čistke'' među korumpiranim pojedincima i grupama. Pomagati će se međusobnim optužbama, pa će na vidjelo izlaziti priče nalik filmskim scenarijima. U vladi će dominirati tema novca, fondovi a na red dolazi i burza. Premijerka će biti vrlo oštra, izravna i jasna. Očigledno će nekome od mlađih suradnika ili koalicijskih partnera ''očitati bukvicu'' i jasno dati do znanja što mu je činiti.

Evo kako linija Mlađaka (13 na 14. veljače) raspoređuje najuzbudljivija i najopasnija događanja: Filipini, Koreja, Australija (Melville) izloženi su izazovima prirode. Sjeverna Italija i Beograd izloženi su nasilju (pucnjava) i prometnim poteškoćama.

Rizični dani u poslovanju i riziku su ponedjeljak 08.02, ponedjeljak 15.02. i utorak 16.02. i srijeda 17.02.
Na privatnom planu, putovanjima i sl pored navedenih dana oprezni budite i u nedjelju 07.02, subotu i nedjelju 13 i 14.02 te u nedjelju 28.02.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika