01.02.2010. / 22:49

Autor: Ana Smrečki

Novi rasplet u Croatia osiguranju: Vojković i Mihanović odlaze u 'paketu'

Darinko Kosor navodno priprema 'pakleni plan'. Ako je vjerovati napisima Večernjeg lista čelnik CO Hrvoje Vojković i član uprave Damir Mihanović trebali bi sa svojih funkcija biti smijenjeni u idućih desetak dana. No, zbog zakonske procedure ovaj dvojac neće moći otići istovremeno. U Upravi osiguravajućeg društva, naime moraju sjediti dva člana

Čelnik Croatia osiguranja Hrvoje VojkovićČelnik Croatia osiguranja Hrvoje VojkovićUsusret Središnjem vijeću HSLS-a na kojem bi se u srijedu trebalo raspravljati o sudbini potpredsjednika stranke i predsjednika Uprave Croatia osiguranja Hrvoja Vojkovića, tenzije rastu na svim razinama. Nakon što se u medijima pojavila informacija da će Vojković u srijedu biti suspendiran iz stranke, potpredsjednik HSLS-a reagirao je priopćenjem u kojem je istaknuo da 'više ne želi biti dio političkog projekta Darinka Kosora'.

Iako su pojedini mediji to protumačili kao njegovo istupanje iz stranke, vrlo vjerojatno to njegov šef još uvijek neće doživjeti. Izglednije je zamrzavanje trenutne funkcije, dok se bura u redovima HSLS-a malo ne slegne.

Mihanović o smjeni ne zna ništa

U međuvremenu, Darinko Kosor priprema 'pakleni plan'. Ako je vjerovati napisima Večernjeg lista čelnik CO Hrvoje Vojković i član uprave Damir Mihanović trebali bi sa svojih funkcija biti smijenjeni u idućih desetak dana. Mihanović o smjeni ne zna ništa. No, zbog zakonske procedure ovaj dvojac neće moći otići istovremeno. U Upravi osiguravajućeg društva, naime moraju sjediti dva člana.

Tko bi mogao zamijeniti Vojkovića još nije poznato. Budući da je naša osiguravajuća kuća u 'rukama' HSLS-a, na tu bi poziciju trebao doći član te stranke koji već 20 godina radi u CO i nije na nikakvim političkim funkcijama.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika