03.02.2010. / 12:43

Autor: Andrea Belin

Potvrđeno: Feminnemka Pamela Ramljak se rastaje od supruga

Povratak u glavni grad Hrvatske i novo radno mjesto bili su dovoljni razlozi da se posumnja da je pjevačica korak do razvoda što je na kraju potvrdila i ona sama

Pamela RamljakPamela RamljakČlanica grupe Feminnem, Pamela Ramljak se nedavno preselila u Zagreb, a ubrzo nakon toga počela su nagađanja da se pjevačica rastaje od supruga Stojana s kojim se vjenčala u studenom 2008 godine.

Naime, Pamela se u stan u Zagrebu uselila s novom čanicom grupe, Riječankom Nikom Antolos, a osim toga počela je predavati pjevanje u privatnoj školi " Mikrofon star".

Povratak u glavni grad Hrvatske i novi posao bili su dovoljni razlozi da se posumnja da je pjevačica korak do razvoda, a da se rastaje od supruga Stojana Rakića za magazin Gloriju potvrdila je i ona sama.

"Istina je da se rastajem", kazala je pjevačica i dodala kako su to njezine privatne stvari koje se tiču nje i njezine obitelji.

Inače, članice grupe Feminnem pripremaju se za nadolazeću Doru na kojoj će nastupiti s pjesmom "Lako je sve".

Budući da su prošle godine osvojile visoko treće mjesto, pjevačice ove godine ne sumnjau u pobjedu.

Vezane vijesti

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Antonija Stupar i Pamela Ramljak postale Barbie na jedan dan

Svaka je žena barem jednom u životu maštala o tome da postane Barbika. Dvjema se taj san ostvario na jedan dan. Naime, najdraža igračka iz… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika