03.02.2010. / 20:23

Autor: Ana Smrečki

Kosor: 'Hrvatske stranke u posljednje vrijeme imaju problema s nestašnim dečkima'

Vojković je bio jako nestašan i kršio nekoliko puta statut. Morali smo ga suspendirati. Pokušao je izazvati i izvanredni sabor HSLS-a, nalazio se sam sa našim partnerima», otkrio je Kosor. Što se pak tiče Croatia osiguranja, poručuje da će na to mjesto predložiti čovjeka iz struke, a ne iz stranke

Šef HSLS-a Darinko Kosor sa svojim kolegama u sretnijim danimaŠef HSLS-a Darinko Kosor sa svojim kolegama u sretnijim danimaSredišnje vijeće HSLS-a danas se sastao kako bi 'presudio' Hrvoju Vojkoviću na mjestu potpredsjednika HSLS-a. No, on je preduhitrio svog stranačkog šefa Darinka Kosora i sam podnio ostavku. Svoje razloge došao je pred svojim, sada već bivšim kolegama osobno objasniti. Tako je, čini se završila politička karijera Hrvoja Vojkovića, a kako stvari stoje, sutra završava i njegova gospodarska. Već se neko vrijeme šuška da ga na sutrašnjoj sjednici Vlade smjenjuje premijerka Kosor, što je između redaka nekoliko puta najavila putem medija. Vojković je pak spreman na sve scenarije te je premijerki ponudio svoj mandat na raspolaganje.

Vojković je bio jako nestašan

Šef HSLS-a Darinko Kosor o razlozima suspenzije Hrvoja Vojkovića dodatno je progovorio za Novu TV. «Sve hrvatske stranke posljednjih dana imaju probleme sa svojim nestašnim dečkima. Bio je jako nestašan i kršio nekoliko puta statut. Morali smo ga suspendirati. Pokušao je izazvati i izvanredni sabor HSLS-a, nalazio se sam sa našim partnerima», otkrio je Kosor. Što se pak tiče Croatia osiguranja, poručuje da će na to mjesto predložiti čovjeka iz struke, a ne iz stranke.

Dragutin Kranjčec umjesto Hrvoja Vojkovića

Osvrnuo se i na status Ivana Čehoka, kojem je nedavno preko medija poručio da je vrijeme da 'časno napusti HSLS'. Poručuje kako je Čehok od danas 'korak bliže stranci, nikako korak dalje, budući da se pojavio na Predsjedništvu stranke, kao i na Središnjem vijeću, sudjelujući u raspravi, što prije nije bio slučaj'. Dodajmo još da će Vojkovića na mjestu potpredsjednika stranke zamijeniti Dragutin Kranjčec, gradonačelnik Varaždinskih toplica.

Vezane vijesti

'Ništa se nije promijenilo'

'Ništa se nije promijenilo'

Predsjednik HSLS-a Darinko Kosor ocijenio je danas kako je aktualna vlada nastavlja tamo gdje je stala loša prethodna vlada te kako se tijekom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika