05.02.2010. / 12:22

Autor: Boris Bilas

Čačić izašao pred novinare: 'Spreman sam na sve mogućnosti, pa i na zatvor'

"Osjećam osobnu odgovornost i žaljenje, a moju stvarnu odgovornost odredit će sud i to ne želim prejudicirati", kaže Čačić koji nije želio govoriti o detaljima nesreće

Radimir ČačićRadimir ČačićPredsjednik HNS-a Radimir Čačić je prvi put od teške prometne nesreće u kojoj su poginule dvije osobe izašao pred novinare. Iako je u pozivu za konferenciju stajalo kako će Čačić govoriti o aktualnoj političkoj situaciji u zemlji, pitanja o nesreći nije mogao izbjeći.

"Ako presuda zbog prometne nesreće u Mađarskoj bude takva da budem onemogućen obavljati svoje dužnosti, naravno da ću se povući iz politike", rekao je Radimir Čačić na tiskovnoj konferenciji te je dodao kako računa na sve mogućnosti, pa i moguću zatvorsku kaznu.

"Osjećam osobnu odgovornost i žaljenje, a moju stvarnu odgovornost odredit će sud i to ne želim prejudicirati", kaže Čačić koji nije želio govoriti o detaljima nesreće.

"Nesreća se može svakome dogoditi u vožnji. I nažalost, dogodila se meni", rekao je Čačić te se zahvalio kolegama iz stranke za podršku koju mu daju za nastavak obnašanja funkcije predsjednika stranke.

"Moj napor uvijek je bio postupati časno i dostojanstveno, odmah sam rekao da preuzimam odgovornost, a birači će procijeniti ponašam li se časno i odgovorno", rekao je na kraju Čačić dodavši kako je odamh kada je dobio adresu obitelji poginulih izrazio svoj najdublji žal.

Vezane vijesti

'Nema više naplaćivanja opomena'

'Nema više naplaćivanja opomena'

Vlada je Hrvatskom saboru uputila Prijedlog zakona o javno-privatnom partnerstvu. Prema riječima prvog potpredsjednika i ministra gospodarstva… Više

Komentari

registracija
1/4/07

ulomax, 05.02.10. 12:34

Zao mi je poginulih,ali nevolja u koju je bandit cacic upao mi je bas po volji.Mene je sjebao za cjeli zivot.
Stanovnik zgrade koju je cacic sa svojim kumovima gradio u Sl.Brodu


registracija
26/7/09

odredjen, 05.02.10. 13:22

zar politicar ne bi trebao svojim primjerom usmjeravati, instruirati, biti predvodnik civiliziranog ponasanja? U HR politicar ubije dvoje ljudi i na sva zvona galami da se ne zeli odreci svoje fotelje, moci i celebrity statusa. A HR mediji zale jer je politicar malo smrsavio, dok ga ostali politicari u tome podrzavaju!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika