05.02.2010. / 14:08

Autor: Boris Bilas

Video: U centru Beograda natamburan vođa Nove Srbije Velimir Ilić

"Tražim ostavku ministra policije, premijera i ove vlade jer se ovo više ne može tolerirati", rekao je Ilić te je napomenuo kako se nakon napada osjeća vrlo loše

Trenutak napada na Velimira Ilića (Foto: blic.rs)Trenutak napada na Velimira Ilića (Foto: blic.rs)Srpski političar i vođa stranke Nova Srbija Velimir Ilić napadnut je u petak kada je u centru Beograda davao izjave novinarima. Ilića je napao izvjesni 25-godišnji Dejan Stojanović, a cijeli incident u Knez Mihajlovoj su zabilježile i televizijske kamere.

Nakon incidenta napadač je uhvaćen, a Ilić je za sve okrivio srbijanskog ministra unutarnjih poslova Ivicu Dačića.

"Tražim ostavku ministra policije, premijera i ove vlade jer se ovo više ne može tolerirati", rekao je Ilić te je napomenuo kako se nakon napada osjeća vrlo loše.

"Ovo nas neće obeshrabriti. Ukoliko se ništa ne poduzme nakon ovog napada, organizirat ćemo proteste, kako bi nesposobna vlast otišla iz Srbije", kazao je vođa Nove Srbije.

Vezane vijesti

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U Beogradu pronađena Cezanneova slika vrijedna 100 milijuna eura

U akciji Službe za borbu protiv organiziranog kriminala i Tužiteljstva za organizirani kriminal u Beogradu i Čačku uhićeno je troje osumnjičenih za… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika