05.02.2010. / 07:03

Autor: Anđelka Subašić

Astroterapeut: Zdravstveni problemi

Rođena sam 07.12.1962.g. u oko 19 sati u Koprivnici. U posljednje tri godine imam zdravstvenih problema. Zanima me, što kaže horoskop, hoću li potpuno ozdraviti i zašto mi se to događa?

Kao strijelac sa podznakom u raku imate svoja mjerila dobra i zla, pravde i nepravde. Težite ka promjenama a ne volite mijenjati status quo. Svaka nervoza, bila ona opravdana ili ne vama se odražava direktno na zdravlje. Svaki privatni problem, te neugodna radna atmosfera također vas uzruja i utječe na zdravlje. Morate poraditi na psihi i na probavnom sustavu. Od psihe su se i hormoni poremetili, a nervozna probava mora se liječiti ili bolje reći ''maziti'' i očuvati sa zdravom i blagom prehranom, sa redovitim navikama kretanja. Psiha se stavlja u ravnotežu kroz fizičko kretanje i vježbe opuštanja (disanje i meditacije). Kada vam cilj bude potpuno ozdravljenje ono će se i dogoditi. Radite na njemu svaki dan.

Vezane vijesti

Astroterapeut: Krov nad glavom

U slijedećih godinu dana morate raditi dva posla, štedjeti i na kraju ćete moći riješiti dugove. O krovu nad glavom probajte planirati sa vašom… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika