05.02.2010. / 19:55

Autor: Totalsport

Aršavin: Sa mnom u napadu Arsenal ne može biti prvak

- Nije mi jasno kako to Arsenal želi biti prvak ako mene koriste na poziciji centralnog napadača – zapitao se kroz engleske mediji ruski ofenzivni veznjak momčadi Andrej Aršavin

Andrej AršavinAndrej Aršavin- Nije mi jasno kako to Arsenal želi biti prvak ako mene koriste na poziciji centralnog napadača – zapitao se kroz engleske mediji ruski ofenzivni veznjak momčadi Andrej Aršavin.

Kapetan ruske nogometne reprezentacije smatra da više može dati na svojoj prirodnoj poziciji, a ne u vršku napada na čemu inzistira francuski menadžer momčadi Arsene Wenger.

- Visok sam 173 centimetra i teško mi je boriti se za lopte, pogotovo one u zraku, pored centralnih braniča momčadi koje ima Manchester United - objašnjava Rus koji je silom prilika (mnogobrojne ozljede) vezni red zamijenio napadom.

- To je frustrirajuća situacija, Van Perise je ozlijeđen i teško da će zaigrati ponovno ove sezone. I Eduardo nam nedostaje zbog ozljede, pa smo u teškoj situacije kada je riječ o slaganju momčadi. Trenutačno smo na trećemu mjestu ljestvice i to se, kada se pogleda kvaliteta Arsenalnovih jedanaest igrača, mora tretirati kao uspjeh. Naravno da se borimo za pobjedu u svakoj utakmici, ali klasa je klasa - zaključio je.

Vezane vijesti

Wenger: Hrvatska je autsajder

Wenger: Hrvatska je autsajder

Menadžer Arsenala Arsene Wenger analizirao je za klupsku internetsku stranicu stanje i šanse u skupini C na Europskom nogometnom prvenstvu u Ukrajini… Više

Komentari

registracija
8/7/09

bankar, 06.02.10. 00:18

pametan dečko


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika