05.02.2010. / 22:12

Autor: Ana Smrečki

Homoseksulac obolio od AIDS-a zarazio tri osobe: 'Žao mi je, nisam namjerno'

Mladić tvrdi da muškarce s kojima je spavao bez zaštite 'nije namjerno zarazio, već da im nije na vrijeme rekao od čega boluje'. Kaže da se radi uglavnom o biseksualnim osobama te da jedna osoba od njih ima obitelj, odraslu djecu i ženu

Mladić koji boluje od side spavao je s tri muškarca bez zaštiteMladić koji boluje od side spavao je s tri muškarca bez zaštiteVijest da je tek punoljetni mladić iz zaleđa Šibenika širio HIV, znajući da je bolestan, šokirala je Hrvatsku. K.Š. koji je homoseksualac, upuštao se u spolne odnose s muškarcima znajući da boluje od neizlječive bolesti. Virusom HIV-a zarazio je trojicu ljubavnika. Protiv njega je podnesena kaznena prijava, a preko noći je ostao bez obitelji i prijatelja. Ipak, odlučio je progovoriti za medije.

Prokazala ga prijateljica

Jutarnji list tako piše da mu je strašno žao, da se osjeća jako loše te da se ispričao svojim ljubavnicima. HIV mu je dijagnosticiran u ljeto prošle godine. Od tada je spavao s 15 muškaraca, sa svima je koristio zaštitu, osim sa spomenutom trojicom nije. Na policiji je pak završio sasvim slučajno. Naime, njegova 40-godišnja prijateljica iz Tisnog ga je optužila da joj je provalio u kuću. Policija ga je pozvala na razgovor i tada je podvrgnut poligrafskom ispitivanju. Tada je shvatio da ga je prijateljica prokazala.

Zaražen i muškarac, inače suprug i otac

Mladić pak za Večernji list tvrdi da muškarce s kojima je spavao bez zaštite 'nije namjerno zarazio, već da im nije na vrijeme rekao od čega boluje'. Kaže da se radi uglavnom o biseksualnim osobama te da jedna osoba od njih ima obitelj, odraslu djecu i ženu. S njima je spavao prije 15-tak dana. Od AIDS-a je obolio prije osam mjeseci u Zagrebu i čak zna tko ga je zarazio. Obitelj 21-godišnjaka nije znala da njihov sin boluje od side. U homoseksualnim krugovima u Šibeniku i Vodicama očekivano vlada panika.

Vezane vijesti

HNS suspendirao Hajduk, Karlovac i Šibenik

HNS suspendirao Hajduk, Karlovac i Šibenik

Predsjednik Disciplinske komisije Hrvatskog nogometnog saveza Tin Dolički donio je u srijedu odluku o suspenziji NK Karlovac, HNK Šibenik i HNK… Više

Komentari

registracija
29/11/09

Ivis, 05.02.10. 23:13

Cudna je to pasmina! Niti jedan nije rodio, a sve ih je vise i vise!


registracija
23/7/05

vkrstul4, 05.02.10. 23:17

Riječ Božja je jasna,
27.a tako su muškarci, napustili naravno općenje sa ženom i raspalili se pohotom jedni za drugima, te muškarci s muškarcima sramotno čine i sami na sebe primaju zasluženu plaću svoga zastranjenje.
28. I kako nisu smatrali vrijednim držatI se spoznaje Boga, predade ih Bog nevaljalu umu te čine što ne dolikuje.
Da, Oni nama pišu knjige;
''Kako su homoseksaualci spasili svijet'' !!


registracija
23/7/05

vkrstul4, 05.02.10. 23:22

Zaboravio sam napisati da sam citirao
Poslanicu Rimljanima. UVOD. Proslov.
(Rim;1,27-28)


registracija
23/7/05

vkrstul4, 05.02.10. 23:31

Ivis, dopalo mi se tvoje opažanje, dodao bih tome;
U našem ljudskom svijetu, začeće je uvijek
sjedinjenje muško-ženske jajne ćelije
ili uvijek je novorođeno ljudsko biće
- u svom rođenju je; heteroseksualac.
Dakle ne samo
da ni jedan homoseksualac nije rodio
već se ni jedan homoseksualac nije rodio.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika