08.02.2010. / 13:01

Autor: Andrea Belin

Brad Pitt utjehu pronašao u marihuani i drugim ženama

Iako je glumački par svojedobno demantirao da je njihova veza korak do prekida, neimenovani izvori tvrde da je situacija među nevjenčanim supružnicima i dalje kritična. Osim pred alkoholom, glumac je pokleknuo i pred drugim porocima, a sve češće je viđen u ženskom društvu

Angelina Jolie i Brad PittAngelina Jolie i Brad PittNakon što je gotovo svim medijima odjeknula vijest o raskidu najpoznatijeg hollywoodskog para, Angeline Jolie i Brada Pitta, nevjenčani supružnici su takve navode demantirali.

Štoviše, oboje su govorili kako u njihovoj kući stvari savršeno funkcioniraju, ali čini se da je prava istina potpuno drugačija.

Ovih dana oglasilo se njihovo osoblje koje tvrdi da svako jutro u toj kući ne nedostaje urlanja, svađa i uvreda s jedne i druge strane.

Angelina Jolie navodno ne prestaje Bradu nabijati na nos da je bio s afroameričkom manekenkom dok on njoj prebacuje prevaru s nekom glumicom.

Osim što je u posljednje vrijeme pokleknuo pred alkoholom, glumac je utjehu navodno pronašao i u marihuani, a u posljednje vrijeme intezivnije se druži s Drew Barrymore.

Neimenovani izvori bliski paru tvrde da je par ostao zajedno samo zbog djece te da je samo pitanje dana kada će jedno od njih doslovno "puknuti".

Vezane vijesti

Početak kraja rata protiv marihuane?

Početak kraja rata protiv marihuane?

Suradnik u neprofitnoj ustanovi Independent Institute Anthony Gregory piše za Huffington Post o apsurdnom američkom ratu protiv lakih droga koji se… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 09.02.10. 15:26

nek vec puknu i ostave nas na miru!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika