10.02.2010. / 14:50

Autor: Andrea Belin

Pobjegla od Ante: Simona Gotovac otišla u Francusku

Kako je objasnila Tamara Trpkov, manekenka je tamo pobjegla od bivšeg, međutim nije uspjela u svom naumu jer je zagrebački poduzetnik došao do broja telefona koji ona koristi kako bi se čula s njom i malenom Gabrijelom

Simona GotovacSimona GotovacManekenka, pjevačica odnedavno i spisateljica Simona Gotovac otišla je ovih dana izvan granica Hrvatske, a kako je za portal Zagrebancija.com kazala njezina majka, Tamara Trpkov, uskoro bivša supruga zagrebačkog poduzetnika Ante Gotovca je otputovala u Francusku.

Prema njezinim tvrdnjama manekenka je tamo pobjegla od bivšeg, međutim nije uspjela u svom naumu jer je Gotovac došao do broja telefona koji ona koristi kako bi se čula s njom i malenom Gabrijelom.

Iako njezin bivši tvrdi da ne zna gdje se ona nalazi jer ga se to ni ne tiče, Tamara Trpkov dodaje kako je njezinoj kćeri poslao poruku koja je glasila "Misliš da ne znam da se šetaš po Francuskoj".

Što se tiče njihove kćeri, Simona Gotovac je dopustila njezinom ocu da ju viđa utorkom i četvrtkom, međutim on to nije iskoristio više od mjesec dana.

S druge strane, zna se da je vlasnik auto salona "Minimoto" okrenuo novu stranicu u životu. Nedavno se zaručio s Lanom Boško, a prije nekoliko dana novopečeni zaručnici su počeli i zajedno živjeti.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika