11.02.2010. / 22:46

Autor: Ana Smrečki

Prvi put u deset godina Mesić prekinuo intervju:' Dosta mi je tih sranja'

RTL-ova Ivana Brkić, očito je prešla granicu dobrog ukusa kada je predsjednika Mesića upitala podržava li Bajića zato što i njega možda s 'nečim drži u šaci'. Mesić je vidno isprovociran rekao da je to pitanje 'glupo', a budući da je novinarka inzistirala na odgovoru, predsjednik je skinuo mikrofon sa sakoa, bacio ga i krenuo prema vratima

Predsjednik na odlasku Stjepan MesićPredsjednik na odlasku Stjepan MesićPredsjednik na odlasku čini se, polako gubi živce. Predsjednik Mesić u posljednje vrijeme često je viđen gost u medijima, često daje intervjue, novinare je čak pustio u predsjedničke dvore i to u prostorije koje se na malim ekranima rijetko viđaju. Na kraju svog mandata otvorio je neka pitanja, koja bi tek mogla izrasti u afere, a u razgovorima s predstavnicima 'sedme sile', očekivano, budući da je na kraju mandata, razgovara dosta otvoreno i ležerno.

RTL-ova novinarka Ivana Brkić isprovocirala Mesića

'Kap koja je prelila čašu' očito je bio intervju koji je Mesić dao za RTL televiziju. Taj će se razgovor emitirati u nedjelju, u središnjim vijestima. Novinarka Ivana Brkić, nekoliko je puta isprovocirala predsjednika s pitanjima. Kako piše Večernji list, u intervjuu koji je trajao nešto malo manje od pola sata, Mesića su zasmetala tri pitanja. Prvo se ticalo stana premijerke Kosor, drugo slučaja Podravka, a treće imenovanje Mladena Bajića na mjesto državnog odvjetnika i u trećem mandatu.

Kosoričin stan, Podravka i Bajić

Mesić je podsjetio da je pitanje stana premijerke Kosor spominjao samo u kampanji 2005. Novinarka tu nije stala, pa je ona predsjednika podsjetila da je priču oko načina na koji je Kosor došla do stana potegnuo i prije tri godine. Na red je došla i Podravka. Na inzistiranje novinarke da odgovori zašto je prvo tvrdio da nikoga nije zvao u vezi s pozajmicom Srđanu Mladiniću, a da je nakon toga priznao da je zvao predsjednika uprave Podravke Zdravka Šestaka. I na kraju, stigla su pitanja o glavnom državnom odvjetniku Mladenu Bajiću.

Drži li Bajić i Mesića u šaci?

RTL-ova Ivana Brkić očito je prešla granicu dobrog ukusa kada je predsjednika Mesića upitala podržava li Bajića zato što i njega možda s 'nečim drži u šaci'. Mesić je vidno isprovociran rekao da je to pitanje 'glupo', a budući da je novinarka inzistirala na odgovoru, predsjednik je skinuo mikrofon sa sakoa, bacio ga i krenuo prema vratima. Na izlazu je poručio: 'Dosta mi je tih sranja'.

Vezane vijesti

Podravka organizira e-learning konferenciju

Podravka organizira e-learning konferenciju

"Znanje u fokusu" naziv je prve hrvatske konferencije o mogućnostima primjene e-learninga, isključivo u korporacijskom okružju koju organizira… Više

Komentari

registracija
9/8/09

vinko12, 12.02.10. 01:14

taj intervju ce biti zabranje, a novinarka-ustaski provokator ce trunuti na Golom otoku. Kako je danas moguce da netko napada "anifasistu" mesica, koji nam je osvijetlio buducnost i stvorio drzavu? Kako je moguce da postoji netko u medijima tko je protiv mesica, kada je sve ocisceno od nazadnih elementa i udba kontrolira sve i svakoga? Steta mlade novinarke koja je vjerovatno zavedena mrznjom prema dobrotvoru.


registracija
7/1/09

maggiore, 12.02.10. 08:09

Mislim da ce novinarka dobiti na popularnosti i da ce joj Mesic dzentlmenski oprostiti "gresku". Nije on glup a pored toga jos ima savjetnike oko sebe.

Svaka cast pojedinim novinarima, alu vecina je toliko netalentirana, neodgojena, fali im novinarski shlif i puni su malicioznosti. Nisu ni za zuti tisak jer neznaju formulirati "senzaciju".


registracija
8/8/09

tovar62, 12.02.10. 08:51

vinko12,nisam vjerovao da ima jos tako glupih ljudi kao ti jebli te antifasisti i fasisti,kao i komunisti ti mislis da je dikobraz svetac......


registracija
8/8/09

tovar62, 12.02.10. 09:05

oprostite ali ga ocito nesto muci Crkvu je tesko dirati pa i unistiti,jer ipak na vjernickim vjerovanjima je zasnovan zivot.....


registracija
7/1/09

maggiore, 12.02.10. 10:06

E moj t o v a r, kod nas se rece MAGARAC.
Ali mudar jesi !!!


registracija
31/12/09

ultramaratonac, 12.02.10. 11:03

Lijepi Stipe, lijepo sere. Častim turu ne Remetincu kad ga smjestimo u povjest. Nisam vidio većeg demagoga. Ma što je taj uopće radio u životu, kad nema glazbe Stipica lupa u lonce...


registracija
5/1/10

zagorec55, 12.02.10. 12:58

pa nije ona kriva-njoj je naređeno da to pita,ipak ju precjenjujete ,nije ona u stanju izmisliti i sprovesti provokaciju.


registracija
9/8/09

vinko12, 12.02.10. 14:01

ovo je drzavni udar protiv mesica koji je stvorio hrvatsku drzavu, koji je najveci i najzasluzniji hrvat u povjesti, koji je najveci borac protiv korupcije, koji je najpametniji i najpravedniji predsjednik. Kako cemo zivjeti i opstati bez tako velikog uma. Novinarku i one koji stoje iza nje odmah staviti u lance i suditi za veleizdaju kao i sanadera, roncevoica, polanceca i ostalu ustasoidnu kompaniju


registracija
14/2/10

bobek, 14.02.10. 11:16

Mesićeva bahatost i bezobrazluk otkriva njegovo cigansko porijeklo (majka ciganka),koje je demonstrirao tokom polit karijere (SKOJevac Komunistička partija ,HDZ,Komandant skojevske brigade na prugi Šamac Sarajevo),te zadnji robijaš koji je na čelu hrvaske države ,republike ili NDH.
Dosta nam je robijaša ,4 komada je dosta za taj slabašni
pokvarljiv narod.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika