15.02.2010. / 17:13

Autor: Andrea Belin

Ronnie Wood i Ekaterina Ivanova ponovno zajedno?

Nakon njihovog prekida krajem prošle godine glazbenik je izlazio s nekoliko djevojaka no kako trenutačno stvari stoje, očito je da ni jedna nije osvojila njegovo srce

Ronnie Wood i Ekaterina IvanovaRonnie Wood i Ekaterina IvanovaČini se da ljubav između šezdesetdvogodišnjeg gitarista Rolling Stonesa, Ronnieja Wooda i Ekaterine Ivanove još uvijek nije završila.

Naime, par je viđen prošlog vikenda ispred njezinog stana u centru Londona kako izmjenjuje nježnosti.

Nakon njihovog prekida krajem prošle godine glazbenik je izlazio s nekoliko djevojaka no kako trenutačno stvari stoje, očito je da ni jedna nije osvojila njegovo srce.

S druge strane ne zna se čime je opet osvojio Ekaterinu Ivanovu jer nakon što je bila izbačena iz britanske verzije Celebrity Big Brothera, iznijela je poprilično velike količine prljavog veša iz veze sa slavnim gitaristom.

Govorila je kako se njezin bivši, trideset i osam stariji dečko nije znao ljubiti, a osim toga otkrila je da Wood nema redovite higijenske navike.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika