16.02.2010. / 15:09

Autor: Andrea Belin

Supruga Charlieja Sheena se liječi od alkohola

Da supružnici Sheen ne mogu odoljeti alkoholu šuška se već duže vrijeme, a čini se da su oboje bili pijani i tijekom fizičkog obračuna za Božić prošle godine

Charlie Sheen i Brooke MuellerCharlie Sheen i Brooke MuellerBrooke Mueller, supruga glumca Charlieja Sheena ovih je dana opet završila u bolnici.

Kako prenose američki mediji, Shennova bolja polovica koju je svojedobno i pretukao je smještena u bolnicu The Canyon u Malibuu kako bi se zauvijek riješila ovisnosti o alkoholu.

Doduše, da supružnici Sheen ne mogu odoljeti alkoholu šuška se već duže vrijeme, a čini se da su oboje bili pijani i tijekom fizičkog obračuna za Božić prošle godine.

Ukoliko se zaista dokaže da je Brooke Mueller bila u alkoholiziranom stanju kada je zvala policiju, optužnica protiv glumca će biti odbačena.

Podsjetimo, zvijezda CBS-ove serije "Dva i pol čovjeka" je svojoj supruzi prijetio smrću. Da joj je zaista prijetio nožem kazala je svojedobno i ona sama u razgovoru s policijom, a to potvrđuje i snimka njezinog poziva službi 911.

Vezane vijesti

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenski vojnici opozvani s Kosova zbog alkohola

Slovenija je u srijedu vratila kući četiri svoja vojnika koji su sudjelovali u mirovnoj operaciji KFOR na Kosovu, jer su zatečeni u alkoholiziranom… Više

Komentari

registracija
27/7/09

columbo, 16.02.10. 21:37

Cudi me Andrea da su sinovi Martina Sheana cista suprotnost svome caci, inace osvjedocenom i pokornom Medjugorcu. Sjecate li se one njegove sjajne uloge u briljatnom filmu genija sedme umjetnosti Jakova Sedlara "Gospa", te svega sto je prije i poslije slijedilo u vezi s cestitim katolikom Martinom...I kako da se takvom covjeku potrefi da mu je sin Charley pijanac, a onaj drugi, Emilio odrekao se cacina casnog prezimena i postao Alvarez!?


registracija
9/2/10

nlukac11, 24.02.10. 00:14

ne čudi ništa da se netko propije kraj takovog gada i kretena


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika