18.02.2010. / 23:55

Autor: Ana Smrečki

Vlada definitivno smjenjuje Hrvoja Vojkovića; Postaje novi veleposlanik u Maroku

No, kako javljaju mediji, njega već čeka novo radno mjesto. Vojković bi navodno trebao postati novi hrvatski veleposlanik u Maroku. Na potezu je novi predsjednik Josipović, koji odlučuje o slanju naših dužnosnika na veleposlanička mjesta u svijetu. O novoj funkciji za Damira Mihanovića, koji također odlazi iz CO mediji još ne spekuliraju

Hrvoje Vojsković odlazi iz Croatia osiguranja, bez obzira na dobre poslovne rezultate, a proglašen je i za menagera godineHrvoje Vojsković odlazi iz Croatia osiguranja, bez obzira na dobre poslovne rezultate, a proglašen je i za menagera godineIako se Nadzorni odbor Croatia osiguranja trebao sastati u četvrtak, kako bi raspravljao o sudbini predsjednika Uprave Hrvoja Vojkovića, čini se da je inauguracija predsjednika Josipovića, očekivano sva događanja bacila u drugi plan. Vojković je navodno sa čelne pozicije Croatia osiguranja trebao biti smijenjen na sjednici Vlade u četvrtak, no ona je zbog Josipovićeve prisege odgođena za petak u 13 sati i 30 minuta. Na njoj bi Vojković, zajedno s Damirom Mihanovićem, trebao biti razriješen svoje dosadašnje dužnosti.

O veleposlanicima odlučuje predsjednik Josipović

No, kako javljaju mediji, njega već čeka novo radno mjesto. Vojković bi navodno trebao postati novi hrvatski veleposlanik u Maroku. Na potezu je novi predsjednik Josipović, koji odlučuje o slanju naših dužnosnika na veleposlanička mjesta u svijetu. O novoj funkciji za Damira Mihanovića mediji još ne spekuliraju.

Tko će biti novi šef Uprave Croatia osiguranja, još nije poznato, no činjenica je da ta pozicija 'pripada' kadrovima iz HSLS-a. više bi mogli doznati za tjedan dana, na novoj sjednici Vlade, najvjerojatnije u četvrtak. Podsjetimo, ministar Šuker nedavno je najavio smjenu Vojkovića i Mihanovića. Smatra da su nanijeli veliku štetu kompaniji te da su sankcije u vidu ostavke neophodne.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika