19.02.2010. / 14:52

Autor: Andrea Belin

Pod nož: Angelina Jolie bila na zatezanju lica?

Budući da nju i njezinog nevjenčanog supruga Brada Pitta paparazzi u Veneciji ne ispuštaju iz vida, snimili su i tajanstveni ožiljak na njezinom licu

Angelina Jolie; Foto:Just Jared Angelina Jolie; Foto:Just Jared Hollywoodska glumica Angelina Jolie očigledno je još jedna u nizu celeba koja je posjetila ordinaciju estetskog kirurga.

Budući da nju i njezinog nevjenčanog supruga Brada Pitta paparazzi u Veneciji ne ispuštaju iz vida, snimili su i tajanstveni ožiljak na njezinom licu.

Kako je bilo i za očekivati, čim su fotografije procurile na internetu krenula su nagađanja da je slavna glumica bila na estetskoj operaciji.

Neki stručnjaci su odmah demantirali takve navode. Primjerice dr. Lavinia Chong je kazala kako ne mora značiti da je Angelina Jolie bila na operaciji jer postoji mogućnost da je na desnoj strani njezina lica izbočen mišić koji s godinama postaje opušteniji.

Inače, u takvom stanju glumica je snimljena dok su se ona i Pitt s Paxom Thienom ukrcavali na brod.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika