24.02.2010. / 17:25

Autor: Andrea Belin

Pukla ljubav: Ante Gotovac i Lana Boško raskinuli zaruke?

Konkretni razlozi prekida još uvijek nisu poznati, a ne zna se živi li zagrebački poduzetnik još uvijek u stanu na Gornjem Bukovcu koji je u vlasništvu njegove, očigledno sada već bivše zaručnice

Ante Gotovac i Lana BoškoAnte Gotovac i Lana BoškoIako se do nedavno činilo da je Lana Boško žena s kojom će zagrebački podueznik Ante Gotovac provesti ostatak života, čini se da to baš i nije tako idealna veza kako su je prikazivali u javnosti.

Kako je za portal zagrebancija.com kazao neimenovani izvor blizak vlasniku salona "Minimoto", Gotovac i Lana Boško su prekinuli zaruke.

Konkretne razloge prekida nije želio otkrivati tako da još uvijek nije poznato živi li poduzetnik još u njezinom stanu na Gornjem Bukovcu.

No, ta razliku od Gotovca koji nije želio komentirati ovaj slučaj, Tamara Trpkov, inače majka njegove uskoro bivše supruge Simone Gotovac bila je poprilično razgovorljiva na tu temu. Kazala je kako je u ovoj vezi poduzetnik bio isključivo zbog novca.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

registracija
28/2/08

lepiaf, 25.02.10. 10:28

pretpostavljam da je ovo nekome i zanimljivo, u suprotnom se nebi pisalo o tome, ili je obrnuto?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika