25.02.2010. / 12:55

Autor: Andrea Belin

Lana Boško Antu Gotovca zamijenila novim muškarcem

Vlasnik auto salona "Minimoto" je potvrdio da je uistinu ponovno slobodan muškarac, a osim toga se požalio kako je žena s kojom je mislio provesti ostatak života već pronašla novog ljubavnika

Ante GotovacAnte GotovacNakon što je gotovo sve medije preplavila vijest da je zagrebački poduzetnik Ante Gotovac raskunuo zaruke s Lanom Boško, oglasio se i glavni akter ove priče.

Za Index.hr vlasnik auto salona "Minimoto" je potvrdio da je uistinu ponovno slobodan muškarac, a osim toga se požalio kako je žena s kojom je mislio provesti ostatak života već pronašla novog ljubavnika.

U nastavku je kazao kako su razlog prekida njezina stalna izbivanja iz kuće. Na kraju je priznao kako je, trenutačno bivšoj djevojci, osim estetske operacije nosa, poklonio i automobil koji je ona navodno već uspjela uništiti.

Podsjetimo, par se zaručio prije mjesec dana nakon samo tjedan dana poznanstva, a vrlo brzo su počeli i živjeti zajedno u njezinom stanu na Gornjem Bukovcu.

Vezane vijesti

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Doris Pinčić: Nije mi se bilo teško pred svima ljubiti s Borisom

Zvijezda serije "Larin izbor", mlada glumica Doris Pinčić, i njezin dečko, glazbenik Boris Rogoznica, napokon su se zaručili! Odlučili su da svoju… Više

Komentari

registracija
10/11/09

ruvil, 26.02.10. 14:50

Novine previse paznje poklanjaju tom debilu!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika