26.02.2010. / 10:44

Autor: Andrea Belin

Podnijela tužbu: Osječki HNK Sandri Bagarić duguje 62.000 kuna

Današnji intendant HNK Osijek Božidar Šnajde tvrdi da je riječ o poprilično velikom iznosu, a s obzirom da ova predstava nije bila dobrio prihvaćena kod tamošnje publike, on joj je ponudio manji honorar

Sandra BagarićSandra BagarićIako je u osječkom HNK nastupala prije više od godinu dana, operna pjevačica Sandra Bagarić još uvijek nije dobila zasluženi honorar u iznosu od šezdeset i dvije tisuće kuna za svoju izvedbu i zbog toga ih je odlučila tužiti.

Kako piše Slobodna Dalmacija, pjevačica je nastupala u satiričnoj komediji s glazbom "Theaterdirektor iliti Hrvatsko kazališno čudo", za koju ju je angažirao tadašnji intendant Vlaho Ljutić.

Današnji intendant HNK Osijek Božidar Šnajder tvrdi da je riječ o poprilično velikom iznosu koje ova kulturna ustanova očigledno nije u mogućnosti platiti.

Dodaje kako je pjevačici ponudio manji honorar i to iz razloga što predstava nije baš najbolje prošla kod tamošnje publike, međutim Sandra Bagarić to očigledno nije prihvatila za razliku od redatelja te predstave Ivice Krajača te scenografkinje Danice Dedijer.

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika