28.02.2010. / 23:20

Autor: Ana Smrečki

Arena Zagreb politička oaza: Rončević smrknut pratio rukomet, Bandić nasmijan

Rončević je na tribinama sjedio sam, smrknuta i tužna lica. No, za razliku od depresivne atmosfere na tribinama, u svečanoj loži zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i nesuđeni hrvatski predsjednik pucao je od veselja

Nesuđeni hrvatski predsjednik i zagrebački gradonačelnik Milan BandićNesuđeni hrvatski predsjednik i zagrebački gradonačelnik Milan BandićRukometaši Zagreba u nedjelju navečer su na domaćem terenu, pred više od 16 tisuća gledatelja izgubili utakmicu od europskog prvaka španjolskog Ciudad Reala sa rezultatom 24-27. Utakmicu koju su Zagrebaši počeli dobro, pa na kraju doživjeli poraz, pratio je i bivši ministar obrane Berislav Rončević protiv kojeg se na zagrebačkom Županijskom sudu vodi proces u slučaju 'kamioni'. Jutarnji list piše kako je Rončević na tribinama sjedio sam, smrknuta i tužna lica.

No, za razliku od depresivne atmosfere na tribinama, u svečanoj loži zagrebački gradonačelnik Milan Bandić i nesuđeni hrvatski predsjednik pucao je od veselja. Bio je okružen svojim prijateljima i članovima momčadi Zagreba, a odavali su dojam kao da se dobro zabavljaju. Svojim su se ponašanjem prilagodili ostatku vidno raspoložene publike, koja je navijala do posljednjeg daha.

U ovom sportsko - političkom izvještaju, dodajmo još kako za sve rukometne sladokusce da će u posljednjem kolu, 7. ožujka, Zagreb na domaćem terenu igrati protiv njemačkog HSV Hamburga.

Vezane vijesti

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Mesić: Neizravno sam pomogao Karamarku

Bivši hrvatski predsjednik Stjepan Mesić gostovao je u emisiji '60 minuta' televizije 24sata i govorio o svom odnosu s novim predsjednikom HDZ-a… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika