03.03.2010. / 17:19

Autor: Andrea Belin

Uhvaćeni na djelu: Amy Winehouse i Blake Fielder Civil ponovno zajedno

Par je viđen u jednom restoranu u sjevernom dijelu Londona gdje su između ostalog i izmjenjivali nježnosti. Navodno su se cijelo vrijeme ljubili i grlili, a zajedno su izlazili van dok su uživali u nikotinu

Amy Winehouse i Blake Fielder Civil Amy Winehouse i Blake Fielder Civil Da su pjevačica Amy Winehouse i Blake Fielder Civil ponovno zajedno šuška se već neko vrijeme, a ovih dana njihova veza je dobila i službenu potvrdu.

Naime, par je viđen u jednom restoranu u sjevernom dijelu Londona gdje su između ostalog i izmjenjivali nježnosti. Navodno su se cijelo vrijeme ljubili i grlili, a zajedno su izlazili van dok su uživali u nikotinu.

Kako je bilo i za očekivati, njihova veza najviše je razočarala oca problematične pjevačice koji se nadao da je ova ljubavna priča napokon doživjela svoj vrhunac.

Inače, Fielder Civil se trenutačno nalazi u klinici gdje se pokušava riješiti ovisnosti o drogi.
Podsjetimo, par se razveo sredinom srpnja prošle godine. Bračne dužnosti koja je trajala svega dvije godine, razriješio ih je sud u Londonu.

No, krajem prošle godine mediji su se raspisali o njihovom ponovnom vjenčanju, no čini se da je to bila Fielderova ucjena kako bi i pjevačica otišla na liječenje od alkohola.

Vezane vijesti

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry se zaljubio u pop pjevačicu

Princ Harry ponovno je zaljubljen! Srce mu je osvojila pjevačica popularne britanske pop grupe The Saturdays, 24-godišnja Mollie King. Ona i Harry… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika