04.03.2010. / 13:54

Autor: Nacionalova redakcija

Odgođena prodaja ulaznica za koncert Guns N'Rosesa

Iako je prodaja najavljena za 3.03.2010. na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Eventim, fanovi će na svoje ulaznice morati pričekati još nekoliko dana

Originalna postava Guns N'RosesaOriginalna postava Guns N'RosesaNajava dolaska 'naopasnijeg benda na svijetu' , Guns N'Roses u zagrebačku Arenu 20. lipnja oduševila je sve obožavatelje koji na ovaj koncet čekaju dva desetljeća, a GN'R obećavaju da će koncert biti spektakl za pamćenje.

Iako je prodaja najavljena za 3.03.2010. na svim ovlaštenim prodajnim mjestima sistema Eventim, fanovi će na svoje ulaznice morati pričekati još nekoliko dana.

Naime, zbog tehničkih posebnosti pozornice i njene veličine, te drugih tehničkih elemenata koji će ovaj koncert učiniti nezaboravnim, a na zamolbu managementa, prodaja se odgađa na nekoliko dana dok se ne utvrdi koja se sjedala mogu puštati u prodaju a iz razloga kako bi svi posjetitelji imali najbolji mogući pogled na pozornicu.

Inače, cijena ulaznica kreće se od 275 do 500 kuna.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika