04.03.2010. / 15:51

Autor: Hina

Rumunjski trio pljačkao po Republici Srpskoj

Policija privedene Rumunje sumnjiči da su tijekom veljače izrađivali i upotrebljavali lažne kreditne kartice za bezgotovinsko plaćanje te s bankomata podizali novac u različitim valutama

Rumunji su izrađivali lažne karticeRumunji su izrađivali lažne karticePolicija Republike Srpske uhitila je troje rumunjskih državljana pod sumnjom da su s kreditnim karticama su oštetili banke i poduzeća u BiH za oko 135 000 kuna.

Na izvanrednoj konferenciji za novinare u MUP-u Republike Srpske u Banjoj Luci rečeno je da su Daniel Antoni, Georg Gurea i Grigor Radu Lucian uhićeni u utorak u Prijedoru nakon višednevne policijske akcije.

Policija ih sumnjiči da su tijekom veljače izrađivali i upotrebljavali lažne kreditne kartice za bezgotovinsko plaćanje te s bankomata podizali novac u različitim valutama. Pretresom vozila policija je pronašla i oduzela 12 700 eura i više bankovnih kartica, laptop, te odjeću koju su koristili prilikom podizanja novca s bankomata.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika