04.03.2010. / 16:39

Autor: Andrea Belin

Ucjenjivačica profesora dobila stipendiju od Željka Keruma

Manekenki protiv koje je Općinsko državno odvjetništvo u Zadru krajem prošle godine podiglo optužnicu zbog ucjene sveučilišnog profesora, splitski gradonačelnik je dodijelio stipendiju

Ava KarabatićAva KarabatićAva Karabatić, studentica Filozofskog fakulteta u Zadru, koja je svojedobno sms porukama ucjenjivala profesora talijanistike Živka Nižića, je prije dva dana dobila stipendiju od Grada Splita za nadarene studente.

"Na listi sam druga, a o dodjeli stipendije odlučuje i Željko Kerum kao gradonačelnik. Na drugoj godini Filozofskog fakulteta u Zadru imala sam prosjek ocjena 4,8", pohvalila se Ava Karabatić novinarima portala 24 sata i dodala kako je oduševljena splitskim gradonačelnikom te jedva čeka trenutak kada će ga upoznati.

Nada se da će za to imati priliku već za nekoliko dana kada će u Splitu biti održana svečana dodjela stipendija.

Inače, krajem prošle godine je Općinsko državno odvjetništvo u Zadru podiglo optužnicu protiv manekenke, njezine majke Sanje i dečka Špire Miličića koje se, podsjetimo, sumnjiči da su ucjenjivali profesora talijanistike.

Ukoliko se studentici i njezinoj majci dokaže krivnja, mogu dobiti od jedne do pet godina zatvora dok bi Miličić iza rešetaka mogao provesti od tri do deset godina.

Vezane vijesti

Vatikan ucjenjuju

Vatikan ucjenjuju

Vatikan je izložen ucjeni, posebice nakon dokumenata koje je prošli tjedan objavio dnevni list La Repubblica, priopćila je u srijedu Sveta Stolica i… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika