04.03.2010. / 22:04

Autor: Ana Smrečki

Pupovac operirao tumor na bubregu; Dobro se oporavlja, na poslu za dva tjedna

Ovu informaciju potvrdio je i šef SDSS-a Vojislav Stanimirović koji je Pupovca posjetio u bolnici u ponedjeljak, nakon što su ga preselili na odjel. Otkriva i da se Pupovac ne planira prestati aktivno baviti politikom te da se na posao vraća kroz dva tjedna

Potpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac operirao je tumor na bubregu koji mu je dijagnosticiran slučajnoPotpredsjednik SDSS-a Milorad Pupovac operirao je tumor na bubregu koji mu je dijagnosticiran slučajnoPotpredsjednik SDSS-a i saborski zastupnik Milorad Pupovac operirao je tumor prije šest dana u zagrebačkom KBC-u Rebro. Kako piše 24sata, liječnici su 56-godišnjem zastupniku SDSS-a na redovitom sistematskom pregledu u Saboru dijagnosticirali tumor na bubregu.

Kako se ne bi proširio dalje, Pupovac je morao hitno na opraciju, na kojoj mu je izvađen i bubreg. Kako piše list, liječnici su tumor otkrili sasvim slučajno, a otkriven je srećom, u ranoj fazi.

Pupovac već za vikend ide kući

Prognoze za oporavak su optimistične, budući da tumor nije metastazirao na druge organe. Ovu informaciju potvrdio je i šef SDSS-a Vojislav Stanimirović koji je Pupovca posjetio u bolnici u ponedjeljak, nakon što su ga preselili na odjel.

Kaže da se njegov stranački kolega osjeća dobro te da će za vikend biti pušten na kućnu njegu. Otkriva i da se Pupovac ne planira prestati aktivno baviti politikom te da se na posao vraća kroz dva tjedna.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
1/4/07

ulomax, 05.03.10. 07:46

Izvuce se cetnik i opet na konto Hrvatskog sabora


registracija
8/8/09

tovar62, 05.03.10. 09:18

nemojte se nasladivat tudoj bolesti imamo mi gori medu nama od cetnika,,,,i to HRVATA


registracija
30/11/09

Dugoprugas, 06.03.10. 11:33

tovar62 i te kako imas pravo.Upravo idealan odgovor.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika