05.03.2010. / 12:32

Autor: Nacionalova redakcija

Paul Potts, zvijezda showa Britain's Got Talent 4. lipnja dolazi u Zagreb

Tenor koji se proslavio nastupom u britanskom showu, četrdesetogodišnji Paul Robert Potts će 4. lipnja odžati svoj prvi nastup u Hrvatskoj

Paul PottsPaul PottsPaul Robert Potts, četrdesetogodišnji tenor koji se proslavio nastupom u showu "Britain's Got Talent", uskoro dolazi u Hrvatsku. Svoj prvi nastup u ovoj zemlji odraži će 4. lipnja na zagrebačkoj Šalati.

Potts je, podsjetimo, nevjerojatan tenor-amater koji je, preko noći, od nepoznatog prodavača mobitela došao do statusa megazvijezde u opernom svijetu.

Njegov nastup s britanskog showa 2007. godine je na YoutTubeu pogledan više od milijun puta pa je bio pozvan i kod Oprah Winfrey.

Doduše, prvi put je pjevao operu još 1999. godine na karaoke natjecanju obučen kao Luciano Pavarotti. Iste godine pojavio se u glazbenom kvizu My Kind of Music. Iako nije pobijedio, osvojio je osam tisuća funti što mu je bilo dovoljno da plati sate pjevanja u Italiji tijekom kojih je bio izabran za nastup pred Pavarottijem i Katie Ricciarelli. Svoju karijeru je započeo manjim ulogama u predstavama poput Prince of Persia i Turandot, u amaterskom društvu Bath Opera.

Inače, cijene ulaznica za njegov nastup na zagrebačkoj Šalati kreću se od 190 do 280 kuna.

Vezane vijesti

2cellos oduševili na domaćem terenu

2cellos oduševili na domaćem terenu

Karizmatični virtuozi napokon su nakon mnogobrojnih svjetskih samostalnih turneja i turneja sa Sir Eltonom Johnom, došli napokon i na jednu od… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika