05.03.2010. / 17:19

Autor: Andrea Belin

Vanessa Paradis želi da Depp prekine snimanje filma s Angelinom Jolie

Kada je čula da će glumački par između ostalih snimati i ljubavne scene, francuska pjevačica je naredila svojoj boljoj polovici da si pronađe novi posao

Johnny Depp i Vanessa ParadisJohnny Depp i Vanessa ParadisČini se da su medijski napisi o prisnom odnosu Angeline Jolie i Johnnyja Deppa tijekom snimanja filma "The Tourist" uznemirili i njegovu bolju polovicu, Vanessu Paradis.

Kako piše New York Post, kada je čula da će glumački par između ostalih snimati i ljubavne scene, francuska pjevačica je naredila Deppu da si pronađe novi posao.

Depp je ovu prijetnju očigledno shvatio ozbiljno jer je već krenuo u potragu za glumcem koji će ga zamijeniti, no s obzirom da snimanje filma traje već mjesec dana, teško da će uspjeti u svom naumu.

Inače, Depp u filmu glumi turista kojeg zavodi agentica Interpola, Angelina Jolie.

Da je nevjenčana supruga očarana svojim partnerom u filmu šuška se već neko vrijeme.

Navodno mu šalje i zavodljive sms poruke, međutim i Depp za nju ima samo riječi hvale. Svojedobno je izjavio da je ona uistinu jedna predivna žena kojoj je teško odoljeti.

Vezane vijesti

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ranojutarnje pressice u podne i propala 'maskarada'

Ne volim konferencije za novinare koje počinju prije 13 sati. Rekao je to Brad Pitt u utorak u Cannesu, bilo je 11.20, ali, htio-ne htio, morao je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika