09.03.2010. / 13:21

Autor: Andrea Belin

Opet u akciji: Ante Gotovac želi zavesti Maju Morales

Zagrebački poduzetnik još uvijek traga za djevojkom koja je zainteresirana za ozbiljnu vezu. Kao potencijalnu kandidatkinju vidi Playboyevu zečicu koja se u posljednje vrijeme sve češće pojavljuje u medijima

Ante GotovacAnte GotovacNakon prekida s Lanom Boško, Ante Gotovac je opet u akciji. Kako doznaje In Magazin, zagrebačkom poduzetniku je zapela za oko Playboyeva zečica Maja Morales.

"Maju Morales osobno ne poznajem, ali s obzirom da sam o njoj čuo sve najbolje želio bi ju upoznati. Slobodan sam, zašto ne", objašnjavao je Gotovac i dodao kako je još uvijek u potrazi za djevojkom koja je zainteresirana za ozbiljnu vezu.

"U ljubavi očito nemam sreće. Svaki put kad mislim da je došlo nešto dobro, tada nastaju partiji, neka ludila koja mene više ne zanimaju", komentirao je vlasnik autosalona "Minimoto".

Podsjetimo, iako se činilo da je Lana Boško djevojka s kojom će provesti ostatak života, pokazalo se da ni ta veza nije bila idealna kao što su ju oboje prikazaivali u javnosti. Par je prekinuo krajem veljače nakon mjesec dana poznanstva.

Vezane vijesti

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

Simona Šajn: Moj Ante se promijenio, volim ga!

“Valentinovo mi ne znači puno kada sam sama, kada nisam zaljubljena”, izjavila je Simona Šajn prošle godine uoči Dana zaljubljenih, no čini se kako… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 09.03.10. 13:34

Go Ante, go!!!


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika