09.03.2010. / 21:03

Autor: Ana Smrečki, Hina

Sastali se premijerka Kosor i bivši predsjednik Mesić: Nismo razgovarali o Polančecu

Kosor kaže da s Mesićem nije razgovarala o ulozi bivšeg potpredsjednik Vlade Damira Polančeca koji je prema pisanju tiska, navodno predao upravljačka prava u INA-e mađarskom MOL-u u zamjenu za kredit kojim su kupljene dionice Podravke

Premijerka Kosor posjetila je bivšeg predsjednika Mesića u njegovoj novoj rezidencijiPremijerka Kosor posjetila je bivšeg predsjednika Mesića u njegovoj novoj rezidencijiStari prijatelj se nikada se ne zaboravlja, pa makar on bio i bivši predsjednik Republike. Premijerka Kosor, danas je posjetila bivšeg predsjednika Mesića u njegovoj novoj rezidenciji u Grškovićevoj ulici. Nakon sve većih trzavica s predsjednikom Josipvićem, čini se da će premijerka dugo žaliti za Mesićem s kojim je na kraju njegovog mandata uspostavila i više nego korektne odnose.

Novi sastanak Kosor-Mesić u Bnaskim dvorima

I Kosor i Mesić nisu otkrili teme razgovora u detalje, tek da su se osvrnuli na aktualna gospodarska pitanja u zemlji. Novi susret bivšeg predsjednika i aktualne premijerke održat će se u Banskim dvorima, no termin još nije poznat.

Kosor kaže da s Mesićem nije razgovarala o ulozi bivšeg potpredsjednik Vlade Damira Polančeca koji je prema pisanju tiska, navodno predao upravljačka prava u INA-e mađarskom MOL-u u zamjenu za kredit kojim su kupljene dionice Podravke.

INA nekadašnje najveće hrvatsko blago

«Ne, nismo o tome razgovarali. Detalje morate pitati aktere o kojima mediji pišu, ali i DORH i sve institucije koje provode istragu», odgovorila je šturo Kosor koja je još jednom dala punu potporu neovisnih institucija koje trebaju obavljati svoj posao. Na najnovije medijske napise o ulozi potpredsjednika Polančeca, kratko je danas progovorio i sam Mesić. Podsjeća da je za vrijeme mandata tražio istragu, u svrhu utvrđivanja istine.

«Ako se najveće hrvatsko blago ustupa nekom drugom, treba se znati koliko to košta i tko je to naplatio», poručuje Mesić.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
8/8/09

tovar62, 10.03.10. 08:08

stvarno nikako se rjesit Udbasa sada se pomalo slazu kockice kako je najeba Sanader,,,,poceli su sastanci sa sefom,,,,,Mafije


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika