10.03.2010. / 23:33

Autor: Ana Smrečki

Šeks o Hedlovim napisima da ruši Čobankovića u Slavoniji: To je naučna fantastika

Novinar Drago Hedl, Šeksovo druženje s HDSSB-ocima u Osijeku tumači kao jačanje svoje pozicije u Slavoniji nauštrb ministra poljoprivrede Petra Čobankovića. Hedlove napise u tisku, Šeks je pak nazvao bujnom maštom i naučnom fantastikom

Potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks odbacuje navode da ruši ministra Petra ČobankovićaPotpredsjednik Sabora Vladimir Šeks odbacuje navode da ruši ministra Petra ČobankovićaSeljački prosvjedi ponovno u središtu pozornosti. Naime, usred prosvjeda nezadovoljnih poljoprivrednika koji su prosvjedovali u Slavoniji, potpredsjednik Sabora Vladimir Šeks dva vikenda za redom proveo je u društvu čelnika HDSSB-a koji su seljake podržali u svojem naumu da blokiraju prometnice do ispunjenja zahtjeva. Barem je tako napisao novinar Drago Hedl, koji taj potez tumači kao Šeksovo jačanje svoje pozicije u Slavoniji nauštrb ministra poljoprivrede Petra Čobankovića.

Kobasicama i novcem za benzin huškali seljake za bunu

Resorni ministar je, podsjetimo u isto vrijeme vodio teške pregovore sa seljacima, 'tražeći' novac u proračunu kojeg ionako nema, a koji je poljoprivrednicima obećan. Na HDSSB-ovce je oštro reagirala i premijerka, poručivši im da je neprimjereno seljake kobasicama i novcem za benzin huškati na desant traktorima na Zagreb. Srećom, Čobanković je na kraju ipak uspio način zajednički jezik sa seljacima, 'kupivši' socijalni mir, nakon čega su prosvjednici povukli traktore s prometnica.

Hedl ima bujnu maštu

Hedlove napise u tisku, Šeks je pak nazvao bujnom maštom i naučnom fantastikom, pojasnivši da je prije seljačkih prosvjeda u Osijeku sudjelovao na potpisivanju ugovora između Fonda za zaštitu okoliša i energetsku učinkovitost te osječko-baranjskog župana i predsjednika HDSSB-a Vladimira Šišljagića. Prošli vikend je pak, kao počasni predsjednik NK Osijek pratio utakmicu između Osijeka i Dinama. Tada je bio u društvu HDSSB-ovog gradonačelnika Krešimira Bubala.

Vezane vijesti

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Slinavci oko premijera plasiraju gadarije

Potpredsjednik SDP-a i predsjednik saborskog odbora za prostorno uređenje i graditeljstvo Zlatko Komadina odbacio je danas kao neistinite navode iz… Više

Komentari

registracija
23/6/09

Harmon, 11.03.10. 02:04

Sada kada je Josipović otpustio Pilsela, mogao bi zaposliti Hedla, da ipak održi ravnotežu idiota na Pantovčaku.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika