13.03.2010. / 20:25

Autor: Totalsport

Skandal u Berlinu: Ljutiti navijači upali na travnjak

Kraj utakmice 26. kola njemačkog nogometnog prvenstva u Berlinu između domaće Herthe i Nürnberga obilježio je navijački incident huligana Herthe

Navijači Herthe probili su se na travnjakNavijači Herthe probili su se na travnjakKraj utakmice 26. kola njemačkog nogometnog prvenstva u Berlinu između domaće Herthe i Nürnberga obilježio je navijački incident huligana Herthe.

Naime, Hertha je utakmicu izgubila 2-1 golom Angelosa Charisteasa u prvoj minuti sudačke nadoknade usprkos činjenici da je do posljednjih pola sata imala vodstvo 1-0, a takav epilog izazvao je bijes domaćih navijača.

Tako je nekoliko minuta nakon posljednjeg sučevog zvižduka skupina od 100-ak navijača Herthe uletjela na travnjak Olimpijskog stadiona u Berlinu oboružana s željeznim šipkama i svoj su bijes iskalili na na klupama za rezervne igrače.

U tim su trenucima igrači i stožeri domaće i gostujuće momčadi zaklon potražili u svlačionici, a policija je spriječila da navijači pođu za njima. Snage javnog reda i mira potom su uspjele otjerati navijače natrag na tribine i smiriti situaciju.

Hertha je posljednjeplasirana momčad prvenstvene ljestvice još od sredine rujna prošle godine, a nakon 26 kola ima tek 15 bodova. Nürnberg je s tri osvojena boda pobjegao iz zone ispadanja i sada je 15. s 24 boda.

Vezane vijesti

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Wolfsburg doveo prvog strijelca nizozemske lige

Dosadašnji član Heerenveena Bas Dost novo je pojačanje njemačkog Wolfsburga. Dvadesettrogodišnji nizozemski napadač prošle je sezone postigao 32… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika