15.03.2010. / 15:33

Autor: Anđelka Subašić

Tjedna astroprognoza: Prirodne katastrofe i skandali vladajuće elite

Poznata astrologinja Anđelka Subašić najavljuje tjedan potresa, tsunamija, oluja. Osim toga predviđa uhićenja vođa narko kartela, nasilje mladih te skandale među vladajućom elitom

Anđelka SubašićAnđelka SubašićPrvi dan u tjednu je Mlađak. Uvijek mjesečeve mijene donose uzbuđenja. Po stelijumu planeta ovaj mlađak je jedan od vrlo, vrlo uzbudljivih i upečatljivih. Grupiranje čak 4 planete na istom stupnju ekliptike sigurno donosi potres, tsunami, oluju, poteškoće sa električnoim energijom i veliku opasnost za paniku velikih skupina ljudi.

Tada se mogu uhapsiti vrlo važne skupine i vođe lanca narkotika. Bolnice će imati dosta posla. Ljudi su suočeni sa tuđom patnjom i žele pomoći.

Nasilje mladih i nasilje sa hladnim oružjem ponovno će nas podsjetiti na površnost u socijalnoj brizi od obitelji do društvene zajednice.

Ne bi bilo čudno da potone veliki brod, da dođe do nesreće sa naftom ili plinom. Promet je u svakom slučaju blokiran i opasan sa dosta sudara.

Cijeli tjedan je vrlo nemiran: vjetrovi, ciklone i potresi, odroni kamenja, zarušavanje tunela i rudnika, štrajovi, sukobi vladajućih i oporbenih.

Imamo i ostavku ili pad nekog od autoriteta. Skandal među vladajućom elitom (moguća i ostavka zbog toga). Na domaćoj sceni dominirati će slučajevi iz brodogradnje, HEP-a, naftne industrije, medicine-farmacije. Retorika je dosta ružna, agresivna. Predsjedniku će se zamjeriti još jedna javna izjava. Premijerka će djelovati smireno i autoritativno i preuzeti će odgovornost za skupinu ili odbor u međunarodnoj politici.

U Americi prijete rasni ispadi i incidenti. Federalna banka donijeti će važnu odluku vezanu za nacionalne financije i bankarstvo, te fiskalnu politiku.

Podsjetimo na liniju ljudskih nesreće Bagdad, Mogadiš i Madagaskar te nasilja Glazgov, Madrid i Dublin.

Vezane vijesti

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Astroprognoza: Razočarani Milanović

Moćni Saturn nalazi se na Zenitu horoskopa Hrvatske. To je prije svega znak da jedna mlada država prolazi ispit zrelosti. Ugled je u pitanju. Kriza… Više

Komentari

registracija
30/6/05

astajcic, 15.03.10. 15:53

Draga Anđelka, hoće li se pobogu išta lijepo dogoditi ovaj tjedan?


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika