15.03.2010. / 15:51

Autor: Martina Čizmić

Jadranska pivovara nastavlja sa radom, a traži se kupac ili najmoprimac

Ukoliko se u sljedeća dva tjedna ne pronađe kupac ili najmoprimac za Jadransku pivovaru, obustaviti će se proizvodnja

Direktor Jadranske pivovare, Nenad BuljanDirektor Jadranske pivovare, Nenad BuljanUprava slovenske Pivovarne Laško i predstavnici sindikata Jadranske pivovare postigli su dogovor prema kojem će se o sudbini te splitske pivovare odlučivati krajem ovog mjeseca.

U sljedećih 14 dana uprava Pivovarne će pokušati naći potencijalnog kupca ili najmoprimca pivovare čime bi se osiguralo njeno daljnje funkcioniranje, stoji u priopćenju iz Pivovarne Laško.

Ukoliko tijekom tog roka ne bude postignut nikakav dogovor, proizvodnja u Jadranskoj pivovari biti će obustavljena zbog racionalizacije troškova, a Pivovarna će nastaviti sa tražnjem kupca.

Dogovoreno je i da će radnici omogućiti nesmetan pristup direktoru Jadranske pivovare Nenadu Buljanu kako bi se nastavila redovita proizvodnja u pivovari.

Podsjetimo, nakon što je iz Slovenije došla informacija da će se Jadranska pivovara zatvoriti, radnici su započeli sa prosvjedom te su onemogućili pristup direktoru Buljanu.

Vezane vijesti

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Koncern Agrokor počinje pripremati uvjetnu javnu ponudu dioničarima za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercator, piše Poslovni dnevnik. Ovo je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika