Objavljeno u Nacionalu br. 748, 2010-03-16

Autor: Plamenko Cvitić

ANTE TODORIĆ OTKRIVA

Kako uspjeti u obiteljskoj tvrtki

ANTE TODORIĆ za nasljeđivanje očeva biznisa školovao
se u SAD-u i BritanijiANTE TODORIĆ za nasljeđivanje očeva biznisa školovao se u SAD-u i BritanijiU četvrtak 18. ožujka u zagrebačkom hotelu Four Points by Sheraton Panorama održava se međunarodna konferencija "Budućnost obiteljskih tvrtki". Na konferenciji koju organizira magazin Lider jedno od najzanimljivijih predavanja bit će ono koje će održati Ante Todorić, sin vlasnik Agrokora Ivice Todorića.


Kako je predstavljeno u programu konferencije, Ante Todorić održat će predavanje pod nazivom "Nove generacije i nasljeđivanje obiteljskog biznisa - Faktori uspjeha u obiteljskoj kompaniji".

Todorićevo predavanje zasigurno će biti jedno od najzanimljivijih dijelova konferencije, jer će on opisati svoj poslovni put vezan uz očevu kompaniju: poslovnu karijeru započeo je 1996. godine kao poslovođa cvjećarnice, a danas je izvršni potpredsjednik Agrokora za maloprodaju.

Vezane vijesti

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Todorić sprema novu ponudu za Mercator

Koncern Agrokor počinje pripremati uvjetnu javnu ponudu dioničarima za kupnju slovenskog trgovačkog lanca Mercator, piše Poslovni dnevnik. Ovo je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika