18.03.2010. / 15:05

Autor: Andrea Belin

Sandra Bullock napustila supruga nakon četiri godine braka

Iz njihovog doma, ovogodišnja dobitnica Oscara za ulogu u filmu "The Blind Side" je otišla još u ponedjeljak, prije nego je saznala za njegovu nevjeru

Sandra Bullock i Jesse JamesSandra Bullock i Jesse JamesHollywoodska glumica, Sandra Bullock napustila je supruga Jessea Jamesa nakon četiri godine braka.

Kako je za magazin People kazao neimenovani izvor, iz njihovog zajedničkog doma, ovogodišnja dobitnica Oscara za ulogu u filmu "The Blind Side" je otišla još u ponedjeljak, prije nego je saznala za njegovu nevjeru.

Glumica je očigledno jako pogođena cijelom situacijom jer je otkazala i put u London gdje je trebala biti na premijeri filma "The Blind Side".

Da neće prisustvovati premijeri potvrdili su i iz produkcijske kuća Warner Bros.

Inače, suprug ju je navodno varao s manekenkom Michelle "Bombshell" McGee i to dok je ona snimala film za kojeg je dobila Oscara.

Podsjetimo, par se vjenčao su 2005. godine pred tristo uzvanika. Prošle godine uspjeli su dobiti i skrbništvo nad Jessejevom četverogodišnjom kćeri Sunny koju ima iz prethodnog braka s porno glumicom Janine Lindemulder.

Vezane vijesti

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Nevjerni muževi imaju veće izglede za infarkt

Muškarci koji varaju svoje supruge imaju veće izglede pretrpjeti srčani udar od onih koji ostaju vjerni, pokazalo je novo talijansko istraživanje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika