19.03.2010. / 12:55

Autor: Hina

Kaje se: Nevjerni Jesse James moli Sandru Bullock za oprost

Televizijska zvijezda koji se vjenčao s glumicom prije pet godina, rekao je da je veći dio napisa neistinit i neutemeljen ali i da preuzima svu odgovornost za svoje postupke

Sandra Bullock i Jesse JamesSandra Bullock i Jesse JamesSuprug Sandre Bullock u četvrtak je progovorio o medijskim napisima u kojima se tvrdi da ju je prevario, rekavši za časopis People da je to bila "loša prosudba" te je izražavajući žaljenje svoju obitelj zamolio za oprost.

Motociklist i televizijska zvijezda, koji se vjenčao s glumicom prije pet godina, rekao je da je veći dio napisa neistinit i neutemeljen ali i da preuzima svu odgovornost za svoje postupke.

"Postoji samo jedna osoba koja je kriva za ovu situaciju a to sam ja. Zbog moje loše prosudbe zaslužujem sve loše što mi se događa", kazao je James u izjavi za People.

Bullock, koja je prošlog tjedna osvojila prvog Oscara u srijedu je otkazala sudjelovanje na londonskoj premijeri filma "The Blind Side" nakon što je američki časopis In Touch Weekly objavio tvrdnju manekenke da je lani spavala s Jamesom.

"To je mojoj ženi i djeci nanijelo bol i prekomjernu neugodu i jako sam žalostan što sam im to učinio. Istinski mi je žao i vjerujem da će jednom smoći snage oprostiti mi", kazao je James.

Mediji su kasno u srijedu izvijestili da je Bullock napustila dom koji je dijelila s Jamesom. Ona je posljednja na dugoj listi glumaca čije su veze propale kratko nakon dobitka Oscara. Među prijašnjim dobitnicima koji su proživjeli ono što se u Hollywoodu zove "prokletstvo Oscara" su glumice Hilary Swank, Halle Berry, Reese Witherspoon i Julia Roberts. Britanska glumica Kate Winslet, koja je Oscara osvojila prošle godine za ulogu u filmu "The Reader" obznanila je u ponedjeljak da se ona i suprug Sam Mendes namjeravaju rastati.

Vezane vijesti

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Prekid nakon četiri mjeseca veze

Američki mediji prenose kako su nakon četiri mjeseca veze prekinuli glumci Amanda Seyfried i Josh Hartnett. Iako svoju vezu nikad nisu javno… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika