22.03.2010. / 10:23

Autor: Andrea Belin

Marinela Jantoš Ella postala prva gazdarica na "Farmi"

Bivša dance pjevačica je pobijedila Ivz Amulića u igri "Oslobodi Pijetla" i tako je postala prva gazdarica treće sezzone ovog popularnog reality showa

Marinela Jantoš Ella ( prva s lijeva) Foto: Nova TVMarinela Jantoš Ella ( prva s lijeva) Foto: Nova TVČetrnaest poznatih Hrvata od nedjelje se nalazi na seoskom imanju u blizini Ivanić Grada gdje će u naredna tri mjeseca otkrivati čari života na selu.

Titula prve gazdarice u trećoj sezoni ovog reality showa koji se prikazuje na Novoj Tv pripala je negdašnjoj dance pjevačici Marineli Jantoš, poznatijoj kao Ella.

Gazadarica je postala nakon što je pobijedila Ivu Amulića u igri "Oslobodi pijetla".

Ove godine natjecatelji će po prvi put dobiti staklenik u kojem će uzgajati povrće, a osim toga baviti će se lončarstvom i brinuti za pčele.

Novosti je i to što će o imunitetu duelista, koji će u dvoboj za ostanak na farmi odlučivati geldatelji.
Prošlogodišnji pobjednik Mario Mlinarić prognozirao je da će u ovoj sezoni pobijediti Dečko voditeljice Nikoline Pišek, Kristijan Curavić koji je kazao da će mu ona užasno nedostajati.

Vezane vijesti

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Nikolina Pišek: Ma kakva trudnoća, ne razmišljam još ni o udaji

Kao nova voditeljica "Red Carpeta", koji se svake nedjelje navečer prikazuje na Novoj TV, Nikolina Pišek odlično se snašla u novom formatu. U "Red… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika