22.03.2010. / 21:51

Autor: Ana Smrečki

Policija traga za tijelom nestale Martine Horvat na imanju njezinog dečka Saše

Traži se njezino tijelo, ali i tepih koji je nestao iz stana. Bez obzira na crne slutnje, njezin brat Boris Horvat koji je iz Vukovara došao u Zagreb kao bi ju pronašao, je optimističan. On je siguran da Saša nije ubio Martinu, bez obzira na to što ju je ponekad znao udariti i što je bio nasilan. Osim toga, kako kaže, u policiji su mu rekli da Sašu više ne sumnjiče za ubojstvo

Pripadnici interventne policije češljaju teren oko vikendice 39-godišnjeg Saše Leskovčanina, dečka nestale 28-godišnje Martine HorvatPripadnici interventne policije češljaju teren oko vikendice 39-godišnjeg Saše Leskovčanina, dečka nestale 28-godišnje Martine HorvatPolicija i dalje traga za 28-godišnjom Martinom Horvat koja je prije devet dana nestala iz svog stana na zagrebačkom Laništu. Jutarnji list piše kako pripadnici interventne policije češljaju teren u Kupinečkom Kraljevcu, oko vikendice 39-godišnjeg Saše Leskovčanina, dečka nestale Vukovarke. Traži se njezino tijelo, ali i tepih koji je nestao iz stana, koji je zapečaćen. Bez obzira na crne slutnje, njezin brat Boris Horvat koji je iz Vukovara došao u Zagreb kao bi ju pronašao, je optimističan.

Saša pušten zbog nedostatka dokaza

On je siguran da Saša nije ubio Martinu, bez obzira na to što ju je ponekad znao udariti i što je bio nasilan. Osim toga, kako kaže, u policiji su mu rekli da Sašu više ne sumnjiče za ubojstvo. Ipak, 24sata neslužbeno doznaje da je Saša pušten zbog nedostaka dokaza te da je još uvijek osumnjičen za Martinin nestanak. Smatraju da joj je naudio i to uz pomoć prijatelja, čije se vikendice također pretražuju. Istražitelji ispituju i boju zidova u stanu na Laništu, sumnjajući da su svježe obojani. Saša je imao problema s drogom, a upravo je zbog nezakonitosti na Županijskom sudu u Zagrebu nedavno osuđen na dvije godine i deset mjeseci zatvora zbog posjedovanja droge i oružja.

Martinin dečko nalazi se na psihijatriji na čišćenju

Iako je njezin dečko uhićen, trenutno se nalazi u psihijatrijskoj bolnici jer je tijekom ispitivanja u policiji prijetio samoozljeđivanjem, piše Večernji list. U međuvremenu otkrivaju se i novi zanimljivi detalji ovog slučaja. Uoči Martininog nestanka, par se posvadio, a ona ga je navodno tražila da se odseli budući da njihova veza već neko vrijeme nije funkcionirala. Osim što je bio nasilan, bio je i ljubomoran, a nije se mogao pomiriti s činjenicom da je njihova veza gotova.

Planirala otputovati u Pariz tetovirati

Ona je pak planirala otputovati u Francusku, gdje je željela tetovirati. Tamo je htjela započeti novi život, a u Parizu ju je čekao bivši nogometaš reprezentacije koja je pobijedila 1998. na Svjetskom prvenstvu. Tamo je navodno provela cijelu veljaču i početak ožujka. Osim njezinog dečka, s Martinom je na dan nestanka bila i prijateljica Daniela Pap. Martina se posljednji put oglasila putem Facebooka svom bratu Borisu i to oko 15 sati.

Martinina mjaka Ana iščekuje vijesti, po mogućnosti one pozitivne. Zapalila je svijeću u kući, kako bi Martina 'lakše pronašla put do kuće'. Kako kaže, od početka je sumnjala u čiste namjere njezinog dečka, a kada je Martina otišla u Pariz, čak je iz Vukovara potegnula u Zagreb kako bi promijenila bravu na ulaznim vratima, no on je ponovno došao do novog ključa. Uvjerena je da joj je Saša naudio, a ako se uspostavi da je živa i zdrava, kako kaže, ispričavat će mu se do kraja života.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika