23.03.2010. / 21:52

Autor: Ana Smrečki

Premijerka Kosor presudila: Ljubo Jurčić ostaje na čelu Nadzornog odbora Podravke

Jurčić je istaknuo kako je o svemu razgovarao s premijerkom Jadrankom Kosor koja ga je nakon korupcije u Podravci postavila na tu poziciju. Ona mu je potvrdila da do daljnjega ostaje u Nadzornom odboru kao predstavnik države. On joj je pak rekao da neko vrijeme može ostati u toj fotelji, ali da upravljanje nekom tvrtkom nije njegovo životno opredjeljenje

Ljubo Jurčić do daljnjega ostaje na čelu Nadzornog odbora PodravkeLjubo Jurčić do daljnjega ostaje na čelu Nadzornog odbora PodravkeUoči izvanredne skupštine Podravkinih dioničara u kuloarima se pojavila informacija da sa čela Nadzornog odbora te koprivničke kompanije odlazi Ljubo Jurčić, na čije mjesto dolazi šef Hrvatske gospodarske komore i bivši predsjednički kandidat Nadan Vidošević. No, te su spekulacije glavni akteri cijele priče ubrzo demantirali.

Vidošević se primio za trbuh od smijeha

Naime, kako piše Večernji list Vidošević se na takva nagađanja uhvatio za trbuh od smijeha, dok je Jurčić istaknuo kako je o svemu danas razgovarao s premijerkom Jadrankom Kosor koja ga je nakon otkrića korupcije u Podravci postavila na tu poziciju. Ona mu je potvrdila da do daljnjega ostaje u Nadzornom odboru kao predstavnik države. On joj je pak rekao da neko vrijeme može ostati u toj fotelji, ali da upravljanje nekom tvrtkom nije njegovo životno opredjeljenje.

Friščić zakuhao juhu oko Jurčićevog odlaska

Podsjeća i da mu je bila namjera ući u Podravku pomoći za vrijeme 'bure i oluje'. U pripremi ima još nekoliko pravilnika i kada realizira svoje preostale ideje, odlazi u nove pobjede. Nagađanja da Ljubo Jurčić odlazi iz Podravke, navodno su proizašla iz dogovora predsjednika HSS-a Josipa Friščića i premijerke Kosor, budući da šef seljaka svim silama pokušava ostati utjecajan u koprivničkoj kompaniji.

Vezane vijesti

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Sanader nikad nije tražio da razgovaramo o INA-i i MOL-u

Josip Friščić, bivši potpredsjednik Hrvatskog sabora i bivši čelnik Hrvatske seljačke stranke (HSS-a), HDZ-ovog koalicijskog partnera u bivšoj Vladi,… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika