24.03.2010. / 15:52

Autor: Andrea Belin

4 profila žena koje muškarci ne žele u svojoj blizini

Ako ste još uvijek slobodni, a često provodite vrijeme u društvu pripadnika jačeg spola, ne bi bilo loše da razmislite kakve im signale šaljete...

Sa sponzorušama se zabavljaju u krevetuSa sponzorušama se zabavljaju u krevetuPremda se čini da muškarci nisu previše izbirljivi kada su u pitanju žene, američki psiholog Michael Stevenson proveo je jedno uistinu zanimljivo istraživanje čiji su rezultati pokazali da zaista postoje pripadnice nježnijeg spola koje oni zaobilaze u širokom krugu.

Ukoliko ste i vi još uvijek slobodni, a često provodite vrijeme u društvu pripadnika jačeg spola, možda napokon dobijete odgovor na neka pitanja!

Znatiželjne žene

Pripadnice nježnijeg spola koje postavljaju bezbroj pitanja muškarci zaobilaze u širokom krugu. To su uglavnom žene koje nemaju povjerenja u svoje partnere pa previše zadiru u njihove privatne stvari.

Nesigurne žene

Pripadnice nježnijeg spola koje su nezadovoljne životom nisu nikome privlačne. Na početku veze se pretvaraju da čvrsto stoje na zemlji pa im muškarci na prvu ne mogu odoljeti, međutim nakon određenog vremena prava istina izađe na vidjelo.

Mrziteljice muškog roda

Na početku ostavljaju isti dojam kao i nesigurne žene. Dakle, djeluje kao neovisna pripadnica ljepšeg spola koju ništa ne može spriječiti na putu do uspjeha. Na žalost, za razliku od nesigurnih žena, one takav stav ne mijenjaju pa muškarcima ne preostaje ništa drugo nego prekinuti takvu vezu.

Sponzoruše

To su žene koje kod muškaraca ne zanima ništa osim stanja na bankovnom računu pa se s takvim djevojkama pripadnici jačeg spola jedino upuštaju u seksualne avanture. Ljubavna veza s takvim ženama u većini slučajeva traje relativno kratko.

Vezane vijesti

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

'Žene su neiskorišteni gospodarski potencijal'

Ministar poduzetništva i obrta Gordan Maras je izjavio kako će sadašnja vlada pomagati razvoj ženskoga poduzetništva u Hrvatskoj, jer je, kako je… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika