25.03.2010. / 12:39

Autor: Andrea Belin

Nova ljubavnica Jessea Jamesa: Seksali smo se 2 godine u njegovom uredu

Striptizeta Melissa Smith tvrdi da je sa suprugom ovovgodišnje dobitnice Oscara prakticirala divlji seks bez zaštite, a sastajali su se u njegovom uredu

Sandra Bullock i Jesse JamesSandra Bullock i Jesse JamesNakon što je javnost saznala da je Jesse James Sandru Bullock jedanaest mjeseci varao sa starletom Michelle McGee, javila se još jedna djevojka koja je navodno spavala sa suprugom ovogodišnje dobitnice Oscara.

Striptizeta Melissa Smith tvrdi je s Jessejem Jamesom dvije godine prakticirala divlji seks bez zaštite, a sastajali su se u njegovom uredu.

Ova seksualna afera navodno je počela samo godinu dana nakon što je James oženio hollywoodsku glumicu, a upoznali su se preko interneta.

"Jasse James mi je poslao mail nakon što je vidio moju fotografiju na MySpaceu. Pozvao me u svoj ured. Kada sam stigla, najprije smo se slikali, a onda sam ja željela otići, ali me on nije pustio. Seksali smo se na njegovom kauču", objašnjava striptizeta.

Vezane vijesti

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije problematičan za djecu

Razvod sam po sebi nije taj koji može izazvati probleme kod djece, već je to razvod povezan sa sukobom među roditeljima, nedostatkom suradnje… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika