25.03.2010. / 21:46

Autor: Ana Smrečki

Stigla uskrsna čestitka iz Banskih dvora: Struja za sada ipak neće poskupjeti

«Ako taj zahtjev dođe i kada on dođe, mi ćemo taj zahtjev razmotriti, no vodit ćemo računa o prilikama u kojima većina hrvatskih građana danas živi», poručila je premijerka Kosor iz Bruxellesa odgovarajući na pitanja domaćih novinara

Premijerka Jadranka Kosor uoči Uskrsa svim hrvatskim građanima donijela je dobru vijest: Struja ipak neće poskupjetiPremijerka Jadranka Kosor uoči Uskrsa svim hrvatskim građanima donijela je dobru vijest: Struja ipak neće poskupjetiZa sve hrvatske građane uoči Uskrsa stiže konačno jedna dobra vijest iz Vlade. Iako ona još nije službeno potvrđena, HRT doznaje da struja ipak neće poskupjeti 1. travnja. Time je izbjegnut još jedan udar na ionako potonuli standard hrvatskih građana. Nakon službenih podataka Hrvatskog zavoda za zapošljavanje da je gotovo 320 tisuća ljudi na burzi te da ukupno 400 tisuća Hrvata ne prima redovite plaće svaki mjesec, ovaj potez Banskih dvora sigurno će barem malo rasteretiti kućne budžete.


Vlada vodi računa o prilikama u Hrvatskoj

Iako se ovo poskupljenje već neko vrijeme najavljivalo iz Hrvatske elektroprivrede, zahtjevi sindikata, ali i vladajuće koalicije išle su u korist građana. I sama premijerka Kosor danas je iz Bruxellesa građanima poručila da Vlada još nije dobila HEP-ov zahtjev o poskupljenju struje.

«Ako taj zahtjev dođe i kada on dođe, mi ćemo taj zahtjev razmotriti, no vodit ćemo računa o prilikama u kojima većina hrvatskih građana danas živi», poručila je premijerka Kosor iz Bruxellesa odgovarajući na pitanja domaćih novinara, budući da su se u medijima u posljednje vrijeme pojavila nagađanja kako je HEP od Upravnog vijeća Hrvatske energetske regulatorne agencije tražilo poskupljenje od čak 17 posto.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

Ovaj članak nema komentara.

Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika