26.03.2010. / 22:09

Autor: Ana Smrečki

Progovorio dečko nestale Martine Horvat: Nisam kriv, ni u ratu nisam nikog ubio

Saša otkriva da su ga u policiji danima uvjeravali da je upravo on ubojica svoje djevojke. Nakon toga je zaprijetio samoubojstvom, pa su ga poslali u bolnicu. Poručuje da nije ubojica te da čak ni u ratu nije nikoga ubio

Policija još traga za nestalom Martinom HorvatPolicija još traga za nestalom Martinom HorvatJoš nema nikakvih informacija o nestaloj 28-godišnjoj Martini Horvat. Nakon mnogobrojnih medijskih spekulacija, po izlasku iz Psihijatrijske bolnice Vrapče, progovorio je i 39-godišnji Saša Leskovčanin, dečko nestale Vukovarke. Poručuje da nije kriv te da nije ubio Martinu. Poručuje da ju voli više od svega i otkriva da zajedno s prijateljima kreće u potragu za Martinom.

Večernji list piše da je Saša po izlasku iz bolnice, bio u Heinzlovoj gdje je policija pregledavala njegovo računalo. Potom se uputio u stan na zagrebačkom Laništu te je sjeo s prijateljima u obližnji kafić. Oni su sigurni da Saša nije naudio svojoj djevojci, budući da je bio u Legiji stranaca te da je branio Hrvatsku.

Danima me uvjeravali da sam ubojica

Posljednjih je dana, poručuje prošao pakao, osim policijskog ispitivanja završio je i u Vrapču gdje je bio pod normabelima. Za Jutarnji list otkriva da su ga u policiji danima uvjeravali da je upravo on ubojica svoje djevojke. Nakon toga je zaprijetio samoubojstvom, pa su ga poslali u bolnicu. Poručuje da nije ubojica te da čak ni u ratu nije nikoga ubio.

Odgovarajući na mnoga novinarska pitanja, Sašu nije zaobišlo ni ono o tepihu koji fali u stanu. Kaže da u njega uopće ne stane čovjek te pojašnjava da ga je bacio, budući da ga je izgrizao zec. Uz tepih, bacio je i fotelji i to onoga dana kada je Martina nestala. Tko je pokupio odbačeni namještaj, Saša ne zna, ali pretpostavlja da se radi o sakupljačima otpada.

Martina često lagala

Na pitanje zašto se javio na Martinin mobitel, nakon čega su se posvadili, Saša odgovara da je ona često lagala te da ju je zvao muškarac koji je rekao da je iz Novog Sada. Ona ga je pokušala umiriti, rekavši mu da ju zove stari prijatelj. Tek je iz medija saznao gdje je Martina sve bila u posljednjih nekoliko mjeseci. Njemu je rekla da ide u Vukovar kod mame, što su potvrđivale i njezine prijateljice.

Govoreći o Martininom pokojnom ocu Leskovčanin tvrdi da je osoba odgovorna za njegovu smrt na odsluženju zatvorske kazne u Srbiji. Kaže da je bio s njim u Lepoglavi na odsluženju zatvorske kazne, no kada se htio s njim obračunati, on je pomilovan i premješten u Srbiju. Opovrgnuo je optužbe da je zlostavljao Martinu, poručujući da je znalo biti svađe i galame, ali da ju nije tukao.

Vezane vijesti

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Opet palo staklo sa zagrebačkog Hoto tornja, ozlijeđen zaštitar

Sa zgrade Hoto tornja (zgrada T-coma) u Savskoj ulici u Zagrebu pao je komad staklene stijene pri čemu je ozlijeđen zaštitar, doznaje se u… Više

Komentari

registracija
16/8/09

dablin, 27.03.10. 02:39

Ovaj momak definitivno nije normalan.Bojim se da se nesto ne desi kao sa KORADOM.OPREZ POLICIJO


registracija
2/12/09

gromco, 27.03.10. 08:00

vjerujem da je ziva. al vjerujem da se htjela jednostavno maknut iz ove besperspektivne drzave. zaljubla se preko fejsa u nekog stranca i sigurno je negdje u australiji ili sta ja znam...


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika