28.03.2010. / 22:01

Autor: Ana Smrečki, Hina

HDZ reagirao na Mrsića: SDP-ove optužbe rezultat nervoze i panike u stranci

«Mrsić tako zaboravlja na SDP-ove trošionice novca: Tržnice Rijeka, na Zagrebački holding, slučaj Koprivnica i njihova gradonačelnika, na Mljet, bivše dužnosnike MUP-a iz redova SDP-a i tolike druge, pa i golem savjetnički tim županice Lovrić i upravo u Sisku poziva na pravednost», nabrajaju HDZ-ovci u priopćenju

Premijerka Jadranka Kosor nekoliko je puta u javnosti najavila beskompromisnu borbu protiv korupcijePremijerka Jadranka Kosor nekoliko je puta u javnosti najavila beskompromisnu borbu protiv korupcijeNakon oštrih poruka sa SDP-ove konvencije Sisačko-moslavačke županijske organizacije koje su uglavnom bile usmjeren protiv aktualne vladine politike, reagiralo je i Glavno tajništvo HDZ-a. Ocjene SDP-ovog Miranda Mrsića da 'HDZ krade te da ne zna voditi državu' pripisali su nervozi i panici SDP-a zbog otkrivanja afera vezanih za tu stranku. Poručuju da HDZ, kao što se neprestano naglašava, nastavlja beskompromisnu borbu protiv korupcije bez obzira na političku pripadnost, ime i prezime.

Predstava s lošim glumcima

«Blaćenjem HDZ-a, SDP pokazuje veliku nervozu od trenutka kada su afere vezane uz SDP i njihove članove počele izlaziti u javnost. Ova je predstava s lošim glumcima pokušaj skretanja pozornosti s brojnih SDP-ovih afera i kao i dosad bez ikakvih konstruktivnih prijedloga», stoji u priopćenju HDZ-a.

Nadalje, u vladajućoj stranci pojašnjavaju da Mrsićeve ocjene da 'HDZ zna kako ukrasti i kako nekome uzeti, dok s druge strane ne zna voditi državu su 'očito izraz panike koja je zavladala u redovima Socijaldemokratske partije'.

Zaboravljaju se SDP-ove trošionice novca

«Mrsić tako zaboravlja na SDP-ove trošionice novca: Tržnice Rijeka, na Zagrebački holding, slučaj Koprivnica i njihova gradonačelnika, na Mljet, bivše dužnosnike MUP-a iz redova SDP-a i tolike druge, pa i golem savjetnički tim županice Lovrić i upravo u Sisku poziva na pravednost», nabrajaju u priopćenju, zaključujući kako HDZ nastavlja beskompromisnu borbu protiv korupcije.

Vezane vijesti

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

'Nemate pravo čuvati svoja radna mjesta'

Savez samostalnih sindikata Hrvatske obrušio se na Vladu zbog odredbe kojom bi se političari nakon saborskog odnosno ministarskog mandata mogli… Više

Komentari

registracija
23/6/09

Harmon, 29.03.10. 01:37

HDZ ! Ne trošiti riječi i vrijeme na ovaj ljevičarski šljam i ološ.


registracija
24/11/09

friz, 29.03.10. 08:42

a šta je sa pokradenim novcem u Podravki,farbanjem dva puta tunela,zašto se tu ne podižu optužnice "drugarice" Kosor?Zar mislite da ćete ovakvim bizarnim napadima zavarati javnost "skrečući pažnju " na hiper-kriminal u kojem su "debelo" umočeni svi oko vas.Nešto se "zašutjelo" oko Polančeca i Sanadera?Čime vas to oni drže u šaci?Prozirni ste,ali ćete sve jedno morati odgovarati na ova pitanja , propuste i zavlačenje .Toliko za sada.


registracija
8/8/09

tovar62, 29.03.10. 09:47

Jadro odpuhni ove crvendace,sa nasih bubnjica da malo odmorimo od mlacenja prazne slame


registracija
2/12/09

gromco, 29.03.10. 12:26

sve kradezenjare na goli otok. ima ih aktivnih cca pet sest tisuca. svi drugi su pasivni i posramljeno shute da su u adezeju. oviju aktivni nek si stvore republiku mini-hrvatsku na golom otoku. republika hrvatska im cak da autonomiju. i neQ si na taj otok uzmu sve svoje sedamnajstogodisnje kradezejovske zakone, pravilnike, poreze, prireze.. i neq si tam sami sebi kuju pravdu i buducnost sebe i svoje djece. bitch.


Nije moguće komentirati članke starije od tri mjeseca.

Najnovije

Izbor urednika